Robert Pattinson Kristen Stewart forgatás meztelenkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fotók jelentek meg a napokban a Twilight filmforgatásáról.

Robert Pattinson és Kristen Stewart jelenleg Brazíliában forgatja a Twilight negyedik részét, a Hajnalhasadást - és az egyik jelenet kedvéért meg kellett szabadulniuk ruhájuk nagy részétől. Edward és Bella ugyanis egy mesés szigetre utaznak nászútra, ahol nemcsak a sziget szépségeit, de végre egymást is felfedezhetik - melyből később hatalmas bonyodalmak származnak majd.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A tengerparti forgatás alkalmával Kristent hófehér bikiniben, kedvesét pedig úszónadrágban kapták lencsevégre, de a filmben vélhetően az összes ruhadarabjuktól megszabadulnak majd. A pár egyébként igen harmonikus kapcsolatban él - jelenleg minden idejüket leköti a közös filmforgatás, aminek minden bizonnyal nagyon örülnek. Pár hete pedig egy Beverly Hills-i étteremben készültek róluk felvételek, amint épp vacsorájukat költik el édeskettesben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.