Az elhunyt magyar énekesnőt még mindig várja a családja

karácsony halál Klapka György teríték öngyilkosság Mary Zsuzsi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Zsuzsi gyermekei együtt töltik az ünnepeket, Klapka György pedig megterít a tragikusan elhunyt énekesnőnek a karácsonyi asztalnál.

Minden esztendőben együtt ünnepelt az énekesnő volt férjével és négy közös gyermekükkel, ahogy tavaly karácsonykor is, amikor az ünnepi vacsora után visszavonult saját kis lakrészébe. Ott a rengeteg gyógyszerre még ivott, így a túladagolt nyugtatók az alkohollal együtt végzetessé váltak. Karácsony másnapján holtan találták Mary Zsuzsit, akinek ma mégis megterítenek, mintha élne.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

"A karácsonyi fehér abroszos asztalra kerül egy teríték, mintha még Zsuzsi közöttük lenne" - mondja Klapka György, aki volt neje elvesztésének évfordulója előtt sokat tépelődött, vajon hibás lehet-e Zsuzsi tragédiájáért? "Józan ésszel tudom, hogy nem vagyok hibás. Zsuzsi menthetetlen volt, hiába intéztem el neki az alkoholelvonót, hiába könyörögtem, számoltattam el minden fillérrel, amit adtam neki, a szenvedélybetegsége a depresszióval párosulva halálossá vált. Mégis sokszor hibáztattam magam, ahogy a gyerekeink is éreztek lelkifurdalást, pedig mindent megtettek az anyjukért, amit egy gyerek elkövethet." - mondta volt felesége elvesztéséről a Blikknek az ismert vállalkozó.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Ünnepek előtt két héttel álmomban egyre többször jelent meg Zsuzsi, először csak felvillant, aztán együtt főztük az ünnepi vacsorát, ahogyan szoktuk. Tavaly halála előtt is segített Marival, a párommal együtt a töltött káposzta és a halászlé készítésében. Verejtékezve ébredtem az álom után, úgy éreztem, Zsuzsi a túlvilágról kísért, és rettenetes lesz az ünnepünk" - magyarázza Klapka, akinek igaza lett. "Néhány napig nem jelent meg Zsuzsi, de a hét végén megint vele álmodtam, és énekelt nekem. A Se veled, se nélküled című slágerét dalolta, miközben álmomban mosolyogva átölelt, és azt mondta: ne bánkódjunk miatta" - mesélte a Blikknek Klapka György, aki idén is maga főzi a Németországból hét végén hazatért Christiannak és Nicolnak, valamit a Ludasról menyasszonyával hazautazó Denisnek, s a még vele élő egyetemista Szendinek az ünnepi menüt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.