Nem változtatott hedonista életén Stohl András

élet színész felvétel Stohl András show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél, hogy valamit kihagy, ezért habzsolja továbbra is az életet Stohl András. A börtönviselt színész Lovász László Lakás-talkshow-jának felvételén őszintén beszélt arról, hogy nem tudja, mi hajtja továbbra is ennyire intenzíven előre mind a munkában, mind a magánéletben.

"A határtalanság, nincs határ. Élethabzsolás. Mindig azt hittem, hogy azért hajszolom ennyire az életet és azért vagyok ennyire hedonista, mert nincs időm. Sokáig azt gondoltam, hogy ez az oka, ez az iszonyatos gyerünk, még, még, még a munkában és a szórakozásban is. Most is ezt gondolom, csak nem tudom, hogy mi az oka. Muszáj menni, csinálni és muszáj élni" - beszélt jelenlegi lelkiállapotáról a színész, aki nem csinál titkot belőle, hogy önző férfi. Előbbre helyez a családjánál egy jó vadászatot a haverokkal.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Én nagyon önző vagyok bizonyos szempontból, de bizonyos szempontból meg hihetetlen önzetlen. De az önzésem az, ami boldoggá tesz, ha az történik, ami nekem jó, amit én szeretnék. Ha azt mondom, hogy három napra elmegyek vadászni akkor megint nem vagyok otthon azon a hétvégén, és nem megyek el a zsúrra, ahol a párod szerint minden apuka ott volt, te meg elmentél vadászni. Azok az apukák nem feltétlen boldogok, mert ők áldozatot vállaltak valamiért. De hogy ítélhetjük meg? Lehet, hogy ő meg így boldog. Csak azt meg én nem hiszem el" - osztotta meg gondolatait Stohl, aki elárulta, hogy akkor volt a legboldogabb, amikor csak magára kellett gondolnia.
"Tizenvalahány évvel ezelőtt nyolc napig voltam a legboldogabb, amikor elmentem Afrikába vadászni a legjobb barátommal. Csak arról szólt az élet, ami nekem jó volt, az egómnak. Semmiféle megfelelés nem volt" - árulta el a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.