Paradicsomi helyen csapatják Sarka Katáék: Fotók!

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata Kulcsár Edina Kiss Daniella Monaco Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pénteken elindult, s megérkezett Monte Carlóba Sarka Kata és kis csapata, akik a hétvégén Albert herceg előtt is fellépnek. A nyilvános közösségi oldalakra feltöltött képek tanúsága szerint a lányok gyönyörűek, Hajdú Péter pedig elképesztően szerencsés, hogy ennyi bombanővel csapathatja ezen a paradicsomi helyen.

Mint ismeretes, ezen a hétvégén rendezik meg a lovaspóló-világbajnokságot, ami a harmadik legnagyobb sportesemény, amit a Monacói Turisztikai Hivatal is támogat, és amely egy gálaesttel zárul. Ide utazott Kata, a Magyarország szépének választott Kiss Daniella, a verseny két udvarhölgye és Kulcsár Edina is. A csapattal tart még Hajdú Péter, aki nagyon büszke felesége sikereire.

Kulcsár Edina és Sarka Kata. Forrás: Facebook/Sarka Kata

A gálesten egy nagyszabású divatbemutató keretében lépnek majd színpadra a magyar lányok. Ruzsa Magdolna divattervező kollekcióját fogják ugyanis bemutatni az európai arisztokratákból, üzletemberekből és milliárdosokból álló nagyközönség előtt.

Hajdú Péter, Sarka Kata és Kulcsár Edina. Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Közösségi oldalára nem csak a sztárházaspár, hanem az idei Magyarország Szépe, Kiss Daniella is posztolt:

Kiss Daniella. Forrás: Facebook/Kiss Daniella

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.