Ingyen élet a Szigeten? Így ehetsz, ihatsz és aludhatsz kényelmesen egyetlen fillér nélkül

ital ingyen Sziget2015 étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha csupán a belépőt tudjuk kicsengetni a Szigetre, akkor se keseredj el! Megmutatjuk, hogyan lehet túlélni egy napot a fesztiválon: evés-ivás-pihenés egyetlen fillér nélkül. 

Kikapta a kamerát Fluor Tomi a riporterünk kezéből - fordulat a Wellhello koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-fluor-tomi-a-wellhello-egyuttes-enekese-a-sziget-koncerten-kikapta-a-kamerat-riporterunk-nemeth-mate.htmlÉrdekes fordulatot vett a Wellhello koncert: Fluor Tomi, az együttes frontembere kikapta riporterünk, Németh Máté kezéből a kamerát és forgatni kezdett...TV + Sztárok--Nyilvánosságra került Sarka Kata és Bálint Antónia kínos telefonbeszélgetése? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20150812-nyilvanossagra-kerult-sarka-kata-es-balint-antonia-kinos-telefonbeszelgetese.htmlSarka Kata és Bálint Antónia között már évekkel ezelőtt megromlott a viszony. Legutóbb egy rejtélyes telefonbeszélgetés került elő a semmiből, amelyen egyesek szerint az hallható, ahogyan Antónia ittas állapotban hívja fel Katát, majd bevallja, hogy drogozott, aztán letagadja, ezután pedig felajánlkozik Hajdú Péternek is. TV + SztárokOrigoÍgy készült a The Biebers a Sziget fellépésre - videó a kulisszák mögülhttp://www.life.hu/sztarok/20150812-igy-keszult-a-the-biebers-a-sziget-fellepesre-video-a-kulisszak-mogul.htmlA The Biebersnél - Puskás Petinél és barátainál - elszabadult a pokol a Szigeten való fellépés előtt. Riporterverő fellépők és csókolózó Pókember... Ezt a videót nem érdemes kihagyni.TV + SztárokLess be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-robbie-williams-oltozojeben-jartunk-a-sziget-fesztivalon-ahol-otcsillagos-luxus-fogadta.htmlKülönleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe! TV + SztárokAFPSzerinted ki minden idők legmenőbb sorozatkaraktere? Szavazz! http://www.life.hu/sztarok/20150803-szerinted-ki-minden-idok-legmenobb-sorozatkaraktere-szavazz.htmlSzerinted ki minden idők legmenőbb sorozatkaraktere? Melyik szereplővel tudtál leginkább azonosulni? Ki az, akinek sorozatbeli szerepe leginkább hatással volt rád az elmúlt években, aki a mindennapjaid részeként a te életedet is kicsit jobbá tette? Szavazz és válasszuk meg együtt Magyarország legmenőbb sorozatkarakterét!TV + SztárokKommentháború: Hajdú Péter és Vágó István a Facebookon osztja egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20150728-kommenthaboru-hajdu-peter-es-vago-istvan-a-facebookon-osztja-egymast.htmlValóságos kommentháborút indított el Vágó István egyetlen képpel és a hozzá fűzött megjegyzéssel. Hajdú Péter reagált a vádakra.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.