Sziget Fesztivál Robbie Williams fesztivál magassarkú Sziget2015 Megasztár cipő szakítás Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár-győztes énekesnő jónak látta, ha a a fesztiválszezon kezdetén megválik egy számára értékes dologtól.

Tolvai Reni úgy döntött, a Sziget Fesztivál nulladik napján magas sarkúban koncertezik, aztán rájött, ez nagyon rossz ötlet volt – írja a Bors. Az énekesnő tehát szakított a magas sarkú viselésével, legalábbis egy időre.

Tolvai Reni a Szigeten Forrás: Facebook/Tolvai Reni

„Az első napon, Robbie Williams koncertjén nem igazán gondoltam át a lábbeliválasztásom, ezért a következő napokra már sportcipőt húztam, ami kényelmes, és jól lehet benne táncolni is ezen a terepen. A sminkem is tartósabbra csináltam, és a napszemcsimről sem feledkezem meg" – magyarázta mosolyogva Reni.

Kikapta a kamerát Fluor Tomi a riporterünk kezéből - fordulat a Wellhello koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-fluor-tomi-a-wellhello-egyuttes-enekese-a-sziget-koncerten-kikapta-a-kamerat-riporterunk-nemeth-mate.htmlÉrdekes fordulatot vett a Wellhello koncert: Fluor Tomi, az együttes frontembere kikapta riporterünk, Németh Máté kezéből a kamerát és forgatni kezdett...TV + Sztárok--Muri Enikő esküvőre gyűjt: szerelmével közösen feltört egy páncélszekrénythttp://www.life.hu/sztarok/20150813-muri-eniko-es-volegenye-a-szigeten-feltort-egy-pancelszekrenyt.htmlSzokatlan módját találta meg Muri Enikő, hogy jövő nyárra tervezett esküvőjére egy kis pénzt szerezzen. Szerelmével közösen feltörtek egy páncélszekrényt!TV + Sztárok--Filmet forgat Éden Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20150814-eden-barbara-az-eden-hotel-gyoztese-filmet-forgat.htmlLengyelországban áll kamerák elé az Éden Hotel nyertese. TV + SztárokOrigoAlig takarja valami Kustánczi Lia gigamelleithttp://www.life.hu/sztarok/20150814-kustanczi-lia-hp-baxxterrel-a-scooter-frontemberevel-pozolt.htmlAz Ibizán dj-ző Kustánczi Lia H.P. Baxxterrel, a Scooter frontemberével pózolt a minap. TV + SztárokOrigoBálint Toncsi végre megszólalt a kínos telefonbeszélgetés ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20150813-igazsagugyi-szakerto-fog-pontot-tenni-sarka-kata-es-toncsi-feltetelezett-beszelgetesenek-vegere.htmlMár meghallgatható az a telefonbeszélgetés, amely Sarka Kata és állítása szerint Bálint Antónia között zajlott. Csak Sarka Kata ismerte el, hogy az ő hangja szerepel a hangfelvételen, ami végül nyilvánosságra került. Bálint Antónia tagadja, hogy ezen a felvételen ő lett volna az éterben, és hogy igazát bizonyítsa, bíróságra viszi az ügyet.TV + Sztárok--Galambos Lajos egy lefojtott Ferrarihoz hasonlította Robbie Williamsthttp://www.life.hu/sztarok/20150812-galambos-lajos-egy-lefojtott-ferrarihoz-hasonlitotta-robbie-williamst.htmlElőször vitte ki egész családját a Szigetre Galambos Lajos, aki a korábbi években már többször felbukkant a fesztiválon. A mulatós zene koronázatlan királyát nem nyűgözte le, amit a színpadon látott és hallott, hiába zenélt egy világsztár.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.