Gáspár Lacinak megszűnt a kapcsolata a külvilággal: Totál kikészült!

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
TV2 Sztárban sztár Celeb vagyok ments ki innen maszkmester Gáspár Laci klausztrofóbia pánik bezártság Maszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekest a Sztárban sztár maszkmesterei öntötték szilikonban, Laci pedig nagyon nehezen bírta azt a pár percet, amikor elzárták a külvilágtól.

Gáspár Laciról már a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban kiderült, hogy irtózik a bezártságtól, ez a félelme pedig ismét felszínre tört a maszkkészítés legkritikusabb szakaszában – írja a Blikk.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Nagyon szenvedtem! Totál kikészültem, főleg akkor, amikor megszűnt a kapcsolatom a külvilággal, nem hallottam, nem láttam semmit; nagyon rosszul lettem" – vallotta be Laci, akinek a bezártság és a fulladás érzése komoly problémát okozott.

A maszkmesterek persze próbáltak könnyíteni a helyzetén, de munkájuk elvégzéséhez szükség volt arra, hogy Lacit egy kis időre elvágják a külvilágtól.

„Speciális fogászati alginátot használtunk, valamint gézgipsz csíkokat, amelyek segítségével egy valóságos mellszobrot készítettünk el. Ez egy teljes arcmintavétel, elölről-hátulról" – árulták el a szakemberek, Rausch Brigitta és Volentics Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.