Vigyél el! Szandi nem bánja, hogy kikosarazták

Forrás: RTL Klub -
szingli visszautasítás Vigyél el! RTL Klub Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A RTL Klub szombaton debütált randi-showjának első pórul járt szinglijét kérdeztük, mit szólt ahhoz, hogy nem őt vitték el az álomrandira.

Szandit nagyon sajnáltuk, amikor szombaton az első szingli fiú nem őt választotta a végső döntés után. A lány állítja: nem viselték meg a történtek, csupán egy kicsit volt csalódott.

Forrás: RTL Klub

„Guido kisugárzása azonnal megfogott, ezért végig maradtam azok között a lányok között, akik pályáztak rá. Miután nem engem választott kicsit csalódott voltam, de utána arra gondoltam, még számtalan lehetőségem lesz, hogy a játékban párra leljek" – mesélte a lány, aki három éve szingli és a sportos, barna hajú, családcentrikus fiúkra pályázik.

„Van egy öcsikém, aki 18 évvel fiatalabb és össze vagyunk nőve, elég sok időt töltök vele a leendő páromnak, ezt el kell fogadnia" – mondta a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.