Rubint Réka szexi meglepetés tenger házassági évforduló Schobert Norbert nyaralás
Schobert Norbit pazar nyaralással lepte meg felesége, Réka, aki szexi fotón pózolt háttérben a kék tengerrel.

A sztárpár tudja, hogyan kell méltó módon megünnepelni egy házassági évfordulót. Norbi nem mindennapi meglepetését követően Réka romantikus utazása következett, ahonnan a fitneszedző nyári feelingű fotót posztolt. Jól is esett a lelkünket melengető látvány, hiszen Magyarországon napok óta őszre fordult az időjárás.

Forrás: Facebook/Rubint Réka
VV Aurelio milliókat nyert a Totónhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-vv-aurelio-ismet-milliokat-nyert-a-valovilag-egykori-gyoztesenek-telitalalata-volt-a-toton.htmlHihetetlen ez a srác! A Valóvilág egykori győztesének telitalálata volt a Totón.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs: "20 éve ugyanabból élek!"http://www.life.hu/sztarok/20150909-sebestyen-balazs.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté az RTL születésnapi partiján kapta mikrofonvégre Sebestyén Balázst és Dombóvári Istvánt. TV + Sztárok--Váratlan lánykérés az 1 perc és nyersz adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-lanykeres-az-rtl-klub-1-perc-es-nyersz-adasaban-okros-timi-parja-makra-szabolcs-meghato-pillanatai.htmlBacsó Gergely az játék 5. szintjének teljesítése után a garantált egymillióval a zsebében, kedvese kezét is megkérte, aki örömkönnyek között igent mondott.TV + Sztárok--Tóth Gabi dobolási technikájától eláll a szavadhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-toth-gabi-enekesno-dobolni-tanul-es-megmutatta-hogyan-sikerult-elso-dobleckeje.htmlAz énekesnő megmutatta, hogyan csapatja, amikor egy fergeteges hangszer közelébe kerül.TV + SztárokOrigoKiderült: Rácz Gergőnek van egy macsó énje ishttp://www.life.hu/sztarok/20150909-racz-gergonek-van-egy-macso-enje-is.htmlAhogy a többi versenyző, Rácz Gergő is gőzerővel készül a Sztárban sztár című műsorra. Az énekes tudja, hogy ki kell zökkennie a komfortzónájából.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzázmilliókat költött gyémántra Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20150909-szazmilliokat-koltott-gyemantra-vajna-timi-andy-vajna-felesege.htmlAhogy már írtunk róla, Vajna Timi az üzlettársával gyémántkereskedést nyitott. Azt mondja, kitanulná a szakmát, sőt, saját kollekcióval is előrukkol. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.