Ábel Anita új műsort kapott

Forrás: Facebook/ Ábel Anita hivatalos rajongói oldal -
Endrei Judit ATV Ábel Anita beszélgetés visszatérés A Nő Háromszor
A műsorvezető új csatornán debütál, egy csajos, beszélgetős műsorban.

Ismert arcokkal tér vissza az ATV képernyőjére A Nő Háromszor. A szórakoztató műsort szerda esténként három új, de már jól ismert karakterrel és stílussal indítja útjára a csatorna – írja az Origo.hu.

Forrás: Facebook/ Ábel Anita hivatalos rajongói oldal

Ábel Anita közösségi oldalán tett közzé egy fényképet, mellé ezt írta: "Kezdés szeptember 9-én! A csodálatos Lorán Lenkével és a fantasztikus Endrei Judittal és velem. Büszkeség, hogy velük lehetek!"

Völgyi Zsuzsi kikerekedve tért haza nászútjáról http://www.life.hu/sztarok/20150908-volgyi-zsuzsi-hosszu-ideig-tarto-szinglisege-utan-kikerekedve-tert-haza-naszutjarol.htmlVölgyi Zsuzsi augusztus elsején mondta ki a boldogító igent. Nászútra csak az esküvő után egy hónappal került sor, a napokban pedig már haza is érkeztek Törökországból.TV + SztárokOrigoTatár Csilla pocakbarátra lelthttp://www.life.hu/sztarok/20150909-tatar-csilla-az-mtva-musorvezetoje-pocakbaratra-lelt-nkuya-sonia-a-sugarloaf-egyuttes-enekesnojenek.htmlA műsorvezető a szintén terhes Nkuya Soniával közösen mutatta meg gömbölyödő pocakját.TV + Sztárok--Visszatér a sorozatba a Jóban Rosszban korábbi szereplője, Nádas Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-nadas-gyorgy-humorista-szinesz-visszater-a-tv2-joban-rosszban-cimu-sorozataba.htmlJövő héttől újra forgat a TV2 napi sorozatának egykori sztárja, Nádas György, aki a Madár Veronika által megformált Gyöngyi édesapjaként tér vissza a képernyőre.TV + Sztárok--Százmilliókat költött gyémántra Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20150909-szazmilliokat-koltott-gyemantra-vajna-timi-andy-vajna-felesege.htmlAhogy már írtunk róla, Vajna Timi az üzlettársával gyémántkereskedést nyitott. Azt mondja, kitanulná a szakmát, sőt, saját kollekcióval is előrukkol. TV + SztárokOrigo"Rékasi Károly elesett"http://www.life.hu/sztarok/20150908-a-life-bulvarkokteljaban-rekasi-karoly-sarka-kata-vajna-timi-cinthya-dictator.htmlHegyi Roli a Life.hu rappere ismét egy csokorba szedte az elmúlt napok legizgalmasabb sztárhíreit. Sarka Kata óriásplakáton, Vajna Timi gyémámtok között pózolt, Rékasi Károly pedig esésével került be ismét bulvárkoktélunkba. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzandit nem lehetett csőbe húznihttp://www.life.hu/sztarok/20150908-szandit-enekesnot-nem-lehetett-csobe-huzni-amikor-a-helyesirasat-teszteltek.htmlHarmincegy év után nehéz váltani, ám az énekesnő szinte probléma nélkül hozzászokott az újításokhoz, ellentétben az IHM tagjaival és Joshi Bharattal.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.