győztes valóvilág totó nyeremény milliók VV Aurelio millió telitalálat
Hihetetlen ez a srác! A Valóvilág egykori győztesének telitalálata volt a Totón.

VV Aurelio markát 2,2 millió forint ütötte, amiért jól tippelte meg az összes futballmeccs végeredményét – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

„Nem hiszem el! Ezt egyszerűen nem tudom elhinni!" – ordítozott örömében Aurelio, aki édesapjával közösen vette a szelvényt. „Ott voltunk együtt a totózóban, mert éppen beváltottam az előző nyereményem, ami nagyjából negyvenezer forint volt. Édesapám azt mondta, töltsünk ki közösen egy szelvényt, én meg belementem. Aztán amikor ma reggel azzal a hírrel keltett fel, hogy nyertünk, egyszerűen nem hittem a fülemnek. És persze a legjobb az egészben, hogy mi voltunk az egyetlenek, akik helyesen tippeltek, így nem oszlik meg a nyeremény, hanem az összes pénz a mi zsebünkbe vándorol" – mondta Aurelio, aki még nem tudja, mire fogják költeni a pénzt.

Váratlan lánykérés az 1 perc és nyersz adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-lanykeres-az-rtl-klub-1-perc-es-nyersz-adasaban-okros-timi-parja-makra-szabolcs-meghato-pillanatai.htmlBacsó Gergely az játék 5. szintjének teljesítése után a garantált egymillióval a zsebében, kedvese kezét is megkérte, aki örömkönnyek között igent mondott.TV + Sztárok--Erre emlékszik Rékasi Károly a kórházban töltött időből - Exkluzív interjú!http://www.life.hu/sztarok/20150909-rekasi-karoly-exkluziv-interju.htmlRékasi Károly a Life.hu kameráinak mesélt a balesetéről, mostani állapotáról, és azt is elárulta, mit szólna, ha Zsigmond fia motorozni szeretne. TV + SztárokOrigoKiderült: Rácz Gergőnek van egy macsó énje ishttp://www.life.hu/sztarok/20150909-racz-gergonek-van-egy-macso-enje-is.htmlAhogy a többi versenyző, Rácz Gergő is gőzerővel készül a Sztárban sztár című műsorra. Az énekes tudja, hogy ki kell zökkennie a komfortzónájából.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTatár Csilla pocakbarátra lelthttp://www.life.hu/sztarok/20150909-tatar-csilla-az-mtva-musorvezetoje-pocakbaratra-lelt-nkuya-sonia-a-sugarloaf-egyuttes-enekesnojenek.htmlA műsorvezető a szintén terhes Nkuya Soniával közösen mutatta meg gömbölyödő pocakját.TV + Sztárok--Völgyi Zsuzsi kikerekedve tért haza nászútjáról http://www.life.hu/sztarok/20150908-volgyi-zsuzsi-hosszu-ideig-tarto-szinglisege-utan-kikerekedve-tert-haza-naszutjarol.htmlVölgyi Zsuzsi augusztus elsején mondta ki a boldogító igent. Nászútra csak az esküvő után egy hónappal került sor, a napokban pedig már haza is érkeztek Törökországból.TV + SztárokOrigo34 éves lett a hazai televíziózás nagyasszonya, Ördög Nóra!http://www.life.hu/sztarok/20150908-ordog-nora-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-harmincnegy-eves-lett.htmlA gyönyörű műsorvezető ma töltötte be a 34. életévét. Ebből az alkalomból egy különleges galériát készítettünk, amelyben olyan fotók láthatóak, amelyeket férje, Nánási Pál készített. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.