Liptai Claudia: "A lányom médiagyerek, ő ebbe született bele"

média 50 milliós játszma Liptai Claudia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Aktívjának kamerái előtt mesélt kislányáról Liptai Claudia. A hamarosan induló 50 milliós játszma háziasszonya elárulta, mennyire büszke Pankára. 

"Nagyon sok műsoromba eljön, médiagyerek: nagyon sok műsoromba eljön, érdekli. Ő ebbe született bele, ha este otthon vagyok, akkor ő úgy veszi, mintha nem is csináltam volna egész nap semmit" – mesélte a lányáról Clau.

"Ő szerintem jobb fej lesz, mint én voltam. És végül is azért döntöttem amellett, hogy nagyon sokszor megmutattam, megmutatom őt, mert úgysem tudnám titkolni, nem is akarnám (...) Mindig megkérdezem tőle, hogy kirakhatok-e képet róla vagy nem, ez az ő döntése. Azt is elmondom, hogy ez mivel jár, hogy néha bekerül újságba. De őt annyira ez veszi körül az életében... És hál' istennek van egy saját személyisége, ezért ez nem torzítja" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.