Kandász Andrea lánya inkább tűnik a műsorvezető húgának, mint gyermekének

Forrás: Marton Szilvia/Origo -
divatbemutató műsorvezető Kandász Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andrea és Lolita olyanok, mintha testvérek lennének, de a családi kötődés persze egészen más köztük. Ők nem nővérek, hanem anya és lánya.

Hihetetlen, de a lányával jár bulizni az TV2 Utazási magazinjának műsorvezetője, Kandász Andrea. A hölgyekkel egy igazán csajos programon találkoztunk, egy divatbemutatón. Andrea kifejezetten örül, hogy különleges keresztnevű lánya, Lolita ismét a partnere tud lenni, hisz pár évvel ezelőtt ez nem volt így.

Forrás: Marton Szilvia/Origo

„Szerencsém van, hogy az évek múlásával a lányom visszatalált hozzám. Kamaszkorában, úgy 15 évesen, mint minden tini, ő sem akart a szüleivel nyilvánosan megjelenni. Most már 21 éves, és szerencsére boldogan jön el velem néhány rendezvényre. Kinőtte a kamaszkori lázongást, megkomolyodott" – büszkélkedett az ifjú szépséggel az édesanya, aki lányának a különleges nevet egy regény főhősnője után adta.
„A Lolita név akkor még nem szerepelt az utónevek között, amikor kitaláltam, hogy így fogják hívni a lányomat. Kértem, hogy anyakönyvezzék, azóta pedig ez a név is bekerült az utónévkönyvbe" – mondta Andrea, akinek utazási magazinja, a Kandász Travel október 17-től folytatódik.

Itt megnézheted, kik azok a magyar hírességek, akik péntek este szintén belevetették magukat a divat világába.

/1510/Divat2015105161053

Kik járnak a gyerekeikkel együtt bulizni?

A Király családnál annyira összefonódik a munka és a magánélet, hogy gyakran látni az egész családot együtt valamely rendezvényen.
Jakupcsek Gabriellát pedig két évvel ezelőtt a Balaton Soundon, akkor 23 éves fiával, Marcival látták bulizni. A műsorvezetőnő az RTL Klub Reflektor című műsorában elárulta, hogy gyakran szórakoznak együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.