Sztárban sztár - Döbbenet a stúdióban: Majka lesmárolta Csonka Andrást

csók Sztárban sztár Quimby Csonka András Majka Kiss Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Quimby frontemberének bőrébe bújt Csonka András a vasárnap esti show-ban. Az előző adásban elhangzott kritika után izgatottan vártuk Pici fellépését. 

A zsűri szerint eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta Csonka András, Majkától egy csókot is kapott érte. "Ha alkoholista lennél, akkor így néznél ki?" – tette fel a kérdést Tilla. Clau szerint Pici Tillára is hasonlított. Ezúttal Bereczki Zoltán is szinte csak méltatta Bandit, Havas Henrik szerint Darvas Ivánt is énekelhetne András, jól állna neki.

A Sztárban sztár Facebook-oldalán olvasható bejegyzések szerint a műsornak biztosan ez volt az egyik legmegosztóbb produkciója.

Sztárban sztár - "Ez most nem volt jó"http://www.life.hu/sztarok/20151018-a-tv2-sztarban-sztar-szinpadan-baby-gabi-adele-borebe-bujt.htmlAz énekesnő a negyedik adásban Adele-t alakította, az ítészek 36 pontot adtak neki a produkcióra.TV + SztárokOrigoSztárban sztár - Kiválóan hadart Varga Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20151018-a-tv2-sztarban-sztarjanak-negyedik-adasasban-scatman-john-borebe-bujt-varga-gyozo.htmlA TV2 Sztárban sztárjának negyedik adásásban Scatman John bőrébe bújt Varga Győző. Produkcióját a nézők imádták, amit a Facebookon hangot is adtak, a zsűri kevésbé. TV + SztárokOrigoSztárban sztár - "Ha én lennék Istenes Bence, küldenék egy sms-t, hogy ne öltözz át"http://www.life.hu/sztarok/20151018-a-sztarban-sztarban-csobot-adel-mary-zsuzsiva-valtozott.htmlMary Zsuzsit formálta meg Csobot Adél. A fiatal énekesnőre már másodszor kap idősebb előadót: nemrégiben Aradszky László-dalt énekelt, most pedig a Mamát kapta. Forrás: TV2middleoff960960 TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.