A nap videója! Új klippel jelentkezik Gáspár Győzike

Forrás: TV2 -
Bea asszony dal Gáspár Győző videó Győzike klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman a nemzeti ünnepre hivatkozva lepte meg rajongóit egy újabb gyöngyszemével.

Vadonatúj klippel jelentkezett Gáspár Győző. A showman a KFT népszerű slágerét dolgozta át a saját ízlése szerint, a képsorokat pedig Bea asszonyról készült 5 évvel ezelőtti felvételek adták, amelyeken Győzike felesége éppen szakértők kezei között szépítkezik.

Így reagáltak az edzőteremben a fogyatékkal élő emberekre - Videó!http://www.life.hu/drlife/20151019-fogyatekkal-elo-emberek-edzettek-egeszseges-tarsaikkal-a-video-elkepeszto.htmlRejtettkamerás felvételt készített az egyik ismert amerikai hírportál arról, hogy vajon hogyan reagálnak az emberek egy olyan emberre, aki műlábbal lép fel a futópadra. Dr. LifeOrigoMegvan Gáspár Evelin alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151023-gaspar-evelin-gaspar-gyozike-lanyanak-edzeserol-keszult-videoja.htmlEvelin nem bízza a véletlenre: kőkemény gyakorlatokkal tartja karban magát Gáspár Győző lánya.Ez Zsír!OrigoCsaládi titok! Gáspár Győzi kis unokaöccse súlyos betegséggel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20151001-gaspar-gyozi-testverenek-zsoltinak-a-kisfia-sulyos-betegseggel-kuzd.htmlA showman jókedélyű öccse, most beszélt először kisfia betegségéről, ami a sok imának köszönhetően javulni kezdett. Dr. LifeOrigoEjha! Hollywoodban pózol Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-gaspar-evelin-hollywoodi-csillogasban-pozolt.htmlGyőzike nagyobbik lánya igazi hollywoodi csillogásban pózolt. TV + Sztárok--Figyelem! Szuperszexi videó a pucérság és a kajacsata találkozásárólhttp://www.life.hu/intim/20151021-pizza-es-fank-landol-egy-meztelen-feneken.htmlMindig is kíváncsi voltál rá, hogyan landolhat lassított felvételen egy szalámis pizza egy meztelen fenéken? Ez a te napod! Intim--Győzike: "Azért nem bérelhettem autót, mert cigány vagyok!"http://www.life.hu/sztarok/20151013-gyozike-azert-nem-berelhettem-autot-mert-cigany-vagyok.htmlHatalmasat csalódott Győzike. Állítása szerint származása miatt nem bérelhetett autót, és ez nagyon feldühítette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.