Robert Downey Jr. teljesítette egy beteg kisfiú kivánságát

Forrás: Instagram/robertdowneyjr -
Robert Downey Jr. kisfiú ajándék filmpremier sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlen, hogy a színészt többször is megszavazták a legempatikusabb és legközvetlenebb sztárnak, hiszen a rajongóival különösképpen törődik. Most egy beteg gyereknek vidította fel a napját.

A fiú édesanyja Instagramon tette közzé a fotót, melyen a sztárt is megjelölte, azzal a kéréssel, hogy legalább egy rövid kommentet írjon a cisztás fibrózissal küzdő Danielnek. Vasemberünk észrevette a posztot, és nem hogy egy üzenetet, hanem egy képet is posztolt neki, ahogy a Micimackóból ismert Tigrisnek öltözve guggol a fűben. Robert ezt írta a bejegyzés mellé:

Forrás: Instagram/robertdowneyjr

"Itt Mr. Stark. Ez az üzenet Danielnek szól, akinek nehéz napjai vannak mostanában. Amikor a padlón vagyok, akkor ez segít felállni. Utóirat: Volna kedved eljönni az Amerika Kapitány: Polgárháború Los Angeles-i premierjére, mint a vendégem? Ha igen, akkor az embereid keressék fel az embereimet. Minden jót."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.