A rajongók szerint bunda volt Baby Gabi kiesése a Sztárban sztárból

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
felháborodás TV2 Sztárban sztár komment kommentelők Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár vasárnapi adása után kommentáradat indult: sokan igazságtalannak tartják, hogy az énekesnő esett ki a műsorból.

Baby Gabi kiesése előtt, egykori duettpartnerének, Lányi Lalának bőrébe bújt, ám produkciójával nem sikerült elég szavazatott szereznie, így ő távozott a műsorból. A rajongók közül volt, aki bundát emlegetett, és csak úgy pörögtek a kommentek, sokan ugyanis igazságtalannak tartották az énekesnő távozását.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

„Tény és való, hogy Gabinak volt már jobb alakítása a műsorban, de nem neki kellett volna kiesnie. Én nagyon szorítottam érte. De vígasztaljon minket, akik Baby Gabinak drukkoltunk, hogy Gabi, már vagy 15 éve a szakmában van, letett sok mindent az asztalra" – írta egy hölgy, de volt, aki ennél is tovább ment: „Azért adták Gabinak ezt a dalt, hogy kiessen! Ez tuti! Igazságtalan volt!" – írta egy kommentelő, más pedig egyszerűen hozzátette, hogy „Bunda". Az igazság persze az, hogy szavazni kell a kedvencre és nem utána felháborodott sorokat írni a közösségi oldalakra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.