Zimány Linda megvillantotta főzőtudását - Szerinte így kell kinéznie a lecsónak

fotó lecsó Zimány Linda étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvillantotta főzőtehetségét Kedves Ferenc kedvese, aki egy tradicionális magyar ételt, lecsót készített - vagy valami olyasmit. 

Bár mindenki máshogy főz, nekünk egészen más elképzeléseink vannak erről az ételről. Linda nem írta pontosan a kép mellé, hogy ő főzte-e a fotón szereplő ételt, de annyi biztos, hogy a kommentelők nem igazán értettek egyet azzal, hogy egy tál lecsónak így kéne kinéznie.

Zimány Linda lecsója Forrás: Instagram/lindazimany

Bartha Zsolt visszatér! Rékasi újra forgat a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-rekasi-karoly-ujra-forgat-a-baratok-koztben.htmlRemek hírt tettek közzé a Barátok közt hivatalos Facebook oldalán! Bartha Zsolt visszatér a Mátyás király térre. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy néznek ki ma a Rómeó és Júlia sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151029-a-romeo-es-julia-sztarjai-olivia-hussey-es-leonard-whiting-igy-neznek-ki-ma.htmlImmár 47 éve, hogy az egzotikus szépségű Olivia Hussey és filmbéli partnere, Leonard Whiting feltűnt a klasszikus Shakespeare-dráma 1968-as filmadaptációjában. TV + SztárokOrigoZimány Linda erdőtündér lett?http://www.life.hu/sztarok/20151026-zimany-linda-modell-erdotunder-lett-o-mar-nagyon-keszul-a-halloweenre.htmlZöld levelekbe burkololta tökéletes dekoltázsát a modell, sőt még egy fejpánttal is meglepte magát. TV + Sztárok--Győzike technónépdalát nem elég egyszer meghallgatni - Vagy mégis?http://www.life.hu/sztarok/20151029-gyozike-uj-klipje.htmlAz A csitári hegyek alatt című népdalt pörgette fel egy kis technó hangzással és némi autotune-nal a zebramintás showman, Gáspár Győző. TV + Sztárok--Lilu: „A forgatásokon néha éreztük, jobb, ha sietünk"http://www.life.hu/sztarok/20151029-lilu-az-rtl-klub-keresem-a-csaladom-forgatasa-kapcsan-a-vilag-legveszelyesebb-varosaba-is.htmlLilu új műsora, a Keresem a családom kapcsán a világ legveszélyesebb városába utazott, ahol nagyon vigyáznia kellett minden lépésére. TV + Sztárok--Visszaéltek Dobó Kata nevével – Milliókkal károsíthatták meg!http://www.life.hu/sztarok/20151029-dobo-kata-nevevel-egy-fogyasztotablettat-hirdeto-fantomceg-elt-vissza.htmlA színésznő tudta nélkül, a nevével reklámoztak egy fogyókúrás tablettát, ami miatt milliókkal károsíthatták meg. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.