Gáspár Laci Majkát alakítja a Sztárban sztár döntőjében

Tóth Gabi Csobot Adél TV2 Sztárban sztár Peter Srámek Gáspár Laci Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla kiosztotta az utolsó duetteket, Gáspár Laci Curtis-szel az oldalán énekli majd, a Belehalok című slágert.

Az énekesek olyan duettben vesznek majd részt, amelyben a partner saját magát alakítja.

Tóth Gabi, Kasza Tibi lesz és Lajtai Katival énekel majd egy Crystal slágert. Gáspár Laci, Majka lesz Curtis oldalán. Csobot Adél, Auth Csillát alakítja majd, duett partnere, Szolnoki Péter lesz. A fiatal énekes, Peter Srámek, a Kelemen kabátban együttesből, Boldizsárt alakítja, partnere Ekü lesz.

Csokoládéra váltotta le a híreket az egykori híradós, Nagy Judithttp://www.life.hu/sztarok/20151123-nagy-judit-egykori-hirados-csokoladera-valtotta-le-a-hiradot.htmlAz egykori híradósból csokoládétervező és kommunikációs szakember lett. TV + Sztárok--Óriási veszteség érte Kárász Róbertet: Ellopták szeretett motorjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151123-karasz-robert-a-tv2-mokka-musorvezetojenek-elloptak-szertett-motorjat.htmlA műsorvezető közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt, abban reménykedve, hátha valaki felismeri kétkerekűjét. TV + Sztárok--Így maszkírozták el Adele-t a nagy átveréséhez - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151123-adele-mindenkit-atvert-a-hasonmasversenyen.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk: egy tévécsatorna által rendezett Adele-hasonmásversenyen tűnt fel az énekesnő, aki mindenkit meglepett váratlan húzásával. TV + Sztárok--Scarlett Johansson imádja a pitét, a gyerekét és utálja a taxitolvajokat http://www.life.hu/sztarok/20151123-scarlett-johansson-talan-ennyit-meg-sosem-arult-el-a-maganeletrol-megnyilt-a-sztar.htmlA gyönyörű színésznő nem csak a szépségéről híres, hanem arról is, hogy szinte sosem nyilatkozik a családjáról, vagy a civil életéről. Egy új kampány alkalmával azonban most interjút adott, melyben kicsit megnyílt a kamerák előtt. TV + Sztárok--"Nem vagyok fából" - Ördög Nóra többször is sírva fakadt a kamrák előtthttp://www.life.hu/sztarok/20151123-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-a-kamerak-elott-fakadt-sirva.htmlA Kocka nem csak az ügyesség és a koncentráció játéka, de az érzelmeké is. Legalábbis erre enged következtetni, hogy Ördög Nóra többször is elsírta magát a forgatások alatt.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCsobot Adél elhúzta Oszvald Marika nótáját: Nagyszerűen pörgött!http://www.life.hu/sztarok/20151122-csobot-adel-tokeletesen-hozta-oszvald-marikat-igazi-operett-eloadas-a-szinpadon.htmlAz énekesnőnek még talán egy dal sem állt olyan jól, mint Oszvald Marika egyik örökzöld slágere. Adél úgy pörgött-forgott a színpadon, mint egy igazi operettsztár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.