Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lenne

Forrás: Sunhillmredia -
smink énekesnő Tolvai Renáta Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez.

Tolvai Reninek különös kapcsolata van a hobbijával. A sminkelés lehetne a szakmája is, de helyette az éneklést választotta, és milyen jól tette!

„Ha nem tudnék és nem szeretnék énekelni, akkor sminkeléssel foglalkoznék. 13 éves korom óta figyelem anyukámat, ahogy sminkeli magát. Imádtam a cuccaiban turkálni, kipróbálni a rúzsait. Találkozásom ezekkel a szépségápolási termékekkel azonnal elsöprő szerelem volt. Nagyon vártam, hogy betöltsem a 15-16 évet, hogy végre sminkelhessek, ugyanis korábban nem tehettem. A suliban megszóltak, ha valaki kifestve ment be, aznap biztos, hogy valamiből felelne kellett, és mindig egyel rosszabb jegyet kapott a megérdemeltnél. Én ezt el akartam kerülni, inkább kivártam. Csak a szempillaspirál, az áttetsző szájfény volt megengedett. De ahogy befejeztem a sulit, eldurvultak a dolgok. Amikor elkezdtem fellépésekre és fesztiválokra járni, már én sminkeltem magamat. Kísérleteztem, mindet kipróbáltam és nagyon élveztem, hogy végre kiélhettem magamat. Ennek is köszönhető, hogy ma már a hétköznapokon szolid sminket viselek, szeretem lélegeztetni a bőrömet - magyarázta Reni, aki nem is a végeredményt élvezi a legjobban, hanem magát a sminkelési folyamatot.

Reni éppen Weisz Fannit sminkeli Forrás: Sunhillmredia

Apukám festőművészként dolgozott, tőle örököltem az ecsetek iránti vonzalmamat és a kézügyességemet. Egyéves korom óra rajzolok, ez a kreativitás ment át sminkszerelemmé. Van egy perverzióm: mindenkit kisminkelnék, ha tehetném. Az összes barátnőmnek könyörgök, hogy hadd sminkeljem ki őket. Néha megengedik, ha szülinapra vagy szalagavatóra készülnek – nevetett Reni, aki mint minden tini, a legolcsóbb termékekkel kezdte, mára viszont csak organikus termékeket használ.

"Az alapozó a legfontosabb, az kerül közvetlenül a bőrre, azt nagyon alaposan kell kiválasztani. Minden, ami már erre rákerül, arra lehet kevesebbet költeni, hisz az nem egyből szívódik fel. Az egyik barátnőmnek megígértem, hogy kipróbálok egy új terméket, és magam is meglepődtem, hogy eltűntek tőle a bőrhibáim. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy költsön kicsit többet az alapozójára, megéri. Nem a legdrágábbat, inkább egészségesebbet kell választani” – magyarázta Reni, aki szerelmét, Kállay-Saunders Andrást csak egyszer sminkelte ki.

„Andrist nem kell sminkelni, gyönyörű bőre van, amin életében nem volt pattanás, még tini korában se. Egyszer megengedte, hogy egy videóklip-forgatás előtt alapozót tegyek rá, hogy ne csillogjon a bőre.”

Exkluzív! Íme, az első fotók Kiszel Tünde jövő évi naptárából - kész cirkusz!http://www.life.hu/sztarok/20151123-exkluziv-ime-az-elso-fotok-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarabol-kesz-cirkusz.htmlA hagyományokhoz híven ismét elsőként közölhetünk képeket Kiszel Tünde jubileumi, immár 15. éve készülő kalendáriumából. A naptárdíva igazán kitett magáért a kerek évfordulóra: bevette az Eötvös cirkuszt! TV + SztárokOrigoKiss Daniella bűvésztrükkökkel készül a Miss World világversenyrehttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kiss-daniella-buvesztrukkokkel-keszul-a-miss-world-vilagversenyre-lui-buvesztol-tanul.htmlKiss Daniella ma kora hajnalban indult el Kínába, a Miss World világverversenyre. Sarka Kata mentroláltja bűvésztrükkökkel készül elkápráztatni a világot, amelyben Lui bűvész volt a segítségére. TV + SztárokOrigoTinédzserkori fotót mutatott magáról Varga Izabellahttp://www.life.hu/sztarok/20151107-tinedzserkori-fotot-mutatott-magarol-varga-izabella-a-baratok-kozt-sztarja-a-ki-mit-tudrol.html18 éves Varga Izabella, a Barátok közt sztárja azon a fotón, amelyet nemrégiben posztolt közösségi oldalára.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi barátnőjét nem engedték fel a repülőgépre http://www.life.hu/sztarok/20151031-bodi-sylvi-baratnojet-nem-engedtek-fel-a-repulogepre-igy-sylvi-egyedul-megy-nicaraguaba.htmlA szuperszexi szörfös lány, egykori glammodell ezúttal egy barátnőjével készült Nicaraguába, ám a lányt nem engedték fel a repülőgépre, mert az útleveléből kipottyant egy lap. TV + Sztárok--Halott édesanyjával beszélt Győzike a tévéstúdióban - sokkot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20151031-halott-edesanyjaval-beszelt-gyozike-a-tevestudioban-sokkot-kapott-a-frizbi-musoraban.htmlGyőzike volt a vendége Hajdú Péternek a Frizbi című műsorban. A showman halott édesanyja szellemét idézte meg egy szellemidéző segítségével.TV + SztárokOrigo"Istenes Bence egy kisfiú" - így vallottak a Vigyél el! lányai kedvenc műsorvezetőjükrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150926-a-vigyel-el-lanyai-igy-velekednek-istenes-bencerol-es-azt-is-megtudtuk-pornoztak-e-mar-valaha.htmlVajon mi a véleményük a Vigyél el! lányainak kedvenc műsorvezetőjükről, Istenes Becéről? Mit kezdenének egy méretes banánnal? Ki milyen pasival akar hazatérni a játékból? És vajon kiderül-e, hogy melyik lány pornózott már korábban?TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.