VV Laci közösségi oldalán osztotta ki az Aurelio drogügye miatt kárörvendő embereket

kárörvendő drog VV Laci VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan nem tartja jó barátjának Aureliot, VV Laci mégis kikelt a kárörvendők viselkedése miatt.

Ahogy a Life.hu is megírta, a Való Világ 6. nyertesét tetemes mennyiségű kábítószerrel kapták el. Laci ennek ellenére nem érti, miért kell ennyire embertelenül viselkedni vele, és még akkor is belerúgni, amikor már a földön van.

Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

"Nem értem, miért kell ilyen embertelenül viselkedni és ennyire örülni annak, hogy Aurélio ilyen helyzetbe került, amiben van. Félreértés ne essék, kicsit se támogatom abban amit csinált/csinál & nem is védem. Ami itt megy, Facebookon, az már durva... elkapták, ez van... de hogy ennyi kárörvendő ember legyen, az már gusztustalan, főleg olyan emberek, akiknek lenne mit söprögetniük a saját házuk táján... én nem kívánok senkinek rosszat, mindazok ellenére, hogy nem vagyunk puszi-barátok....de akkor se örülök annak, hogy így meg hurcibálják....Sajnos én is keveredtem már olyan ügybe, ami rendőrséggel végződött, és tudom, min megy most át ő is...... pont elég az neki.... nem kell még belerúgni a földön is........" - írta Facebook oldalán Laci.

Maga Aurelio is megszólalt már egyébként az ügyben, saját bevallása szerint magánéleti problémái miatt drogozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.