Gáspár Laci kicsit belehalt Majkába: Nagyszerűen hozta a rappert!

öngyilkos TV2 Sztárban sztár öngyilkosság Gáspár Laci Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci eddig is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a show-ban, de most, Majkaként mindenkit elvarázsolt. Kivéve persze magát Majkát, aki a zsűripult alá bújt.

Curtis oldalán Gáspár Laci megcsinálta, amiért egész héten izgult. "Olyan finoman érintetted a cerkát, ahogy az kell" - mondta Tilla.

Ismét egy zsűritagot láthattunk viszont a színpadon... Mit gondolsz, hiteles Majka volt Gáspár Laci?#gasparlaci #sztarbansztar #belehalok #curtis #majka #tv2 #show

Szerző: Sztárban sztár, 2015. november 29.
Tóth Gabi megríkatta Lajtai Katit a Sztárban Sztár döntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151129-toth-gabi-megrikatta-lajtai-katit-a-sztarban-sztar-dontojeben.html"Esküszöm, kicsordult a könnyem az első percben" - így reagált Lajtai Kati Gabi produkciójára.TV + Sztárok--"Bele voltunk esve Juciba" - Peter Sramek nagyon finom Hernádi Judit volthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-peter-sramek-nagyon-finom-hernadi-judit-volt-a-szatrban-sztar-dontojeben.html"Peter Sramek finoman tud humort csinálni. Ez egy magasabb szint, mint ugrabugrálni" - mondta Bereczki. Csodás Hernádi Judit volt Peter Sramek.TV + SztárokPipipipipi: Hosszúcombú díva lett a pipiskedő Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151129-hosszucombu-diva-lett-a-pipiskedo-csobot-adelbol-a-sztarban-sztar-dontojeben.htmlAuth Csilla után Selena Gomez bőrébe bújt a várandós Csobot Adél. TV + Sztárok--Cuclifejek és nyári gyerekek: Peter Sramek csodásan hajtotta a keszegéthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-peter-sramek-csodasan-hajtotta-a-keszeget-a-tv2-szatrban-sztar-dontojeben.htmlVarázsbundában rappelt magyarul a szlovák Peter Sramek, aki összesítésben a második helyen állt az előző hét alapján. És amúgy mi az a cuclifej? TV + Sztárok--"Finoa Karda Beának öltözött" - Ilyen csúnya nő még sosem volt Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20151129-finoa-karda-beanak-oltozott-ilyen-csunya-no-meg-sosem-volt-gaspar-laci.html"Fiona elszabadul" - summázta Gáspár Laci produkcióját Tilla, a zsűri pedig csatlakozott hozzá. TV + Sztárok--Szolnoki Péter úgy akarta Csobot Adélt, ahogy azt kellhttp://www.life.hu/sztarok/20151129-szolnoki-peter-mellett-tokeletes-auth-csilla-lehetett-a-varandos-csobot-adel.htmlSzolnoki Péter mellett tökéletes Auth Csilla lehetett a várandós Csobot Adél. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.