Hosszú Katinka: „A több százezernyi dollárért én megdolgoztam"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
luxus pénz milliók világbajnok önéletrajz Iron Lady úszó könyv Hosszú Katinka dollár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok úszónő önéletrajzi könyvében őszintén vallott a pénzhez és a luxushoz való hozzáállásáról.

Hosszú Katinkával egy sajtótájékoztatón találkoztunk, ahol az Iron Lady, "Az átalakulás" című könyvéből olvasott fel részletet. A könyvben az úszóbajnok bepillantást enged életébe és fantasztikus, ahogy szinte átérezni, milyen keményen kell küzdeni a medencében a másodpercekért. Katinka arról is írt, hogy hogyan viszonyul a megkeresett milliókhoz, és férjével milyen luxust engednek meg maguknak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Sokan kérdezik, mire költjük azt a sok pénzdíjat. Hát – igazából semmire. Az első 2012-es győzelem után vettünk magunknak egy-egy szép órát. Ebből hagyomány lett, afféle emléket állítva a sikernek. És itt véget is érnek a "luxuskiadásaink".

„Az életstílusunk nem változott. Függetlenül attól, hogyan érezzük, látjuk vagy gondoljuk azt az összeget a számlánkon, mert hosszú távon rájövünk, hogy egyáltalán nem olyan sok. Ezért a több százezernyi dollárért én nagyon megdolgoztam, de ez összességben nem egy garantált havi fizetés, ki tudja mi lesz a következő és az azután következő évben" – írta Katinka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.