Tóth Gabi rosszul lett a Sztárban sztár döntője után

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Tóth Gabi Csobot Adél Sztárban sztár feszültség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi, aki végül harmadik helyen zárt a Sztárban sztár című produkcióban, nem vett részt a döntő utáni afterpartin. A hivatalos közlemény szerint rosszul lett.

Tóth Gabi és Csobot Adél között némi feszültség volt érezhető az utolsó adásokban. Bereczki Zoltán egy ártatlannak tűnő mondatára Gabi jó hangosan felszisszent, kinyilvánítva ezzel a nemtetszését. Én címszavakat írtam a négy döntőshöz. Szerintem a Gabi elpusztíthatatlan energia, aki mindig valami elementáris dolgot hoz a színpadra. Az Adél, az a pozitív életöröm, valami hasonló, mint a Gabi, de picit más” – mondta Bereczki.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

Csobot Adél is hallotta kolléganője reakcióját, de rezzenéstelen arccal vette tudomásul, ezek után kihirdették, hogy negyedik lett, megpuszilta Gabit is, és leült a kanapéra. „Nagyra tartom Gabit, örülök, hogy együtt versenyezhettem vele a műsorban. Bennem nincs féltékenység, büszke vagyok a negyedik helyezésre” – mondta a Borsnak Adél.

A lap természetesen Tóth Gabit is megszólaltatta: „Én még kevésbé vagyok rá féltékeny, Adélkának rengeteget segítettem a műsor alatt, tanácsokkal is elláttam. Köztünk semmilyen ellentét sincs, csupán az én nevemmel próbálják címlapra tenni, és eladhatóvá tenni” – reagálta az énekesnő. Arra a kérdésre már nem válaszolt, hogy miért nem vett részt az afterpartin.

A TV2 sajtóosztálya a következő nyilatkozatot tette: „Tóth Gabival terveztünk a Sztárban sztár Afterparty adásában is, de sajnos a tízhetes feszített tempójú felkészülés annyira kimerítette, hogy rosszul lett. A stúdióból szülei vitték haza, ezért nem láthatták a nézők a többi énekessel együtt a háttérműsorban.”

Gabi nagy reményekkel indult a produkcióban, mint minden versenyző, ő is nagyon szeretett volna nyerni. „Gabi úgy indult neki ennek a versenynek, hogy esélyes lehet arra, hogy eljusson a döntőig, de ő sem számított arra, hogy Gáspár Laci ennyire szórakoztató lesz. A zsűri kritikáját sem mindig fogadta jól, olykor egy kis indulat is érződött a gesztusain és a szavain, és Adéllal sem bánt kesztyűs kézzel” – mondta az egyik stábtag.

Kiderült! 2015-ben Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztárt

Bereczki Zoltán, Majka és Liptai Claudia is Gáspár Lacit várta győztesnek, Havas Henrik pedig Peter Sramekre szavazott. Az ítészek döntése azonban nem esett latba ma este, ahogyan a kiesett versenyzőké sem, akik Laci és Gabi között vívódtak. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Kiderül! Pitt és Aniston haldokló házasságáról készítette filmjét Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-angelina-jolie-brad-pitt-es-jennifer-aniston-haldoklo-hazassagarol-keszitett-filmet.htmlAz elmúlt héten Amerikában bemutatott By the sea című filmet Angelina Jolie írta és rendezte. A színésznő rengeteg kritikát kapott a sztori miatt, sokan ugyanis Brad Pitt és Jennifer Aniston házasságát látják bele. TV + SztárokOrigoLuxusautója okozott bosszúságot Gáspár Evelinnekhttp://www.life.hu/sztarok/20151130-gaspar-evelin-autoja-havas.htmlMég a luxusautókat sem kerüli el a hó: Gáspár Evelin verdáján jó néhány deka fagyos csapadék csücsül. TV + Sztárok--Félmeztelen, összevarrt testtel pózol a tinilányok kedvence, Justin Bieberhttp://www.life.hu/sztarok/20151130-justin-bieber-enekes-felmeztelenul-osszevarrt-testtel-pozol.htmlA tinisztár kockás hasával és hatalmas tetkóival kápráztatta el követőit Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Rajongó rúgott Sipos Petibehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-sipos-petibe-az-irigy-honajlmirigy-tagjaba-dedikalaskor-egy-rajongo-belerugott.htmlA Mirigy tagjai legendásan jó kapcsolatot ápolnak rajongóikkal. A fiúk igyekeznek mindig kedvesen és barátságosan viszonyulni azokhoz, akik egy-egy aláírásra, vagy baráti szóra vágynak tőlük. Az elmúlt 25 év alatt azonban akadt olyan, aki nem viszonozta a Mirigyek kedvességét. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBörtönbe kerülhet Sean Connery nejehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-sean-connery-vilaghiru-szinesz-felesege-micheline-roquebrune-bortonbe-kerulhet-egy-ingatlanugy.htmlA világsztár feleségét, Micheline Roquebrune-t nagy értékű ingatlanvásárlás kapcsán elkövetett adócsalással vádolja a bíróság. TV + Sztárok--Összeesett a backstage-ben az X-Factor versenyzője, Celina Gollayanhttp://www.life.hu/sztarok/20151130-celine-gollayan-az-x-factor-enekesnoje-osszeesett-a-szinfalak-mogott-es-korhazba-kellett-szallitani.htmlKórházba kellett szállítani a 4th Impact énekesnőjét, miután elveszítette az eszméletét, és összeesett a lánybanda előadása után a színfalak mögött.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.