Ordibálás, csata, harc: Curtis elhagyta párját?

vita TV2 Curtis Édes Élet veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hangos veszekedés a páros kapcsolatának a végét is jelentheti. A rapper szerint sok minden megváltozott közöttük az utóbbi időben.

Curtis szerint az ordibálás az elmúlt hetek következménye, a jéghegy csúcsa, ezért fogta magát és pár napra távozott otthonából.„Elmegyünk egymás mellett, nem beszéljük meg a problémáinkat, amikor beszélünk az is általában ordibálás, egy csata, egy harc" – mondta Curtis, aki fogta magát és pár napra elhagyta Csillát.

Hatalmasat esett a színpadon Demi Lovato - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151215-demi-lovato-fenekre-esett-a-szinpadon-tovabb-folytatta-a-showt-foto.htmlA dögös énekesnő az iHeartRadio Jingle Bell gáláján lépett fel, amikor hirtelen megbotlott, és fenékre esett. A show persze nem állt meg, és a sztár profin lenyomta a produkciót. TV + Sztárok--Még nem pasizik Kulcsár Edina - Intim vallomáshttp://www.life.hu/sztarok/20151215-kulcsar-edina-a-szakitasa-utan-karrierjere-koncentral.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere ezúttal Kulcsár Edinát faggatta ki szakításáról, és arról: hogyan tölti idén a karácsonyt. TV + SztárokOrigoCindy Crawford elképesztő jelzőkkel illette George Clooney nejéthttp://www.life.hu/sztarok/20151214-cindy-crawford-szerint-george-clooney-igazi-istennot-vett-felesegul.htmlA világhírű modellt egy interjúban kérdezték Amal Clooney-ról. Az elmondottak alapján mi is szívesen elvettük volna őt. TV + Sztárok--Bruce Willis lánya tangás popsit villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20151214-bruce-willis-vilaghiru-szinesz-lanya-tallulah-willis-tangas-popsit-villantott-es-megmutatta-uj.htmlA világsztár lánya, Tallulah nem rejti véka alá bájait és a kis fekete csipkét megmutatta a nagyvilágnak. TV + Sztárok--A Got Talent Fricskája 41-et üt 1 perc alatthttp://www.life.hu/sztarok/20151214-a-fricska-egyuttes-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tanccsapatanak-keze-sinyli-meg-a-sok-tancot.htmlA tehetségkutató tüzes lábú tánccsapata arról vallott, miben világbajnokok és miért nem engedik a lányok hogy simogassák őket. TV + Sztárok--Ejha! 150-es IQ-tesztet csinált Fásy Zsülikehttp://www.life.hu/sztarok/20151213-150es-iq-tesztet-csinalt-fasy-zsulike.htmlFásy Zsüliett, Fásy Ádám nagylánya nem csak a színpadon mozog otthonosan, de még az esze is a helyén van.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.