Bódi Sylvi nagyon szexin fesztiválozott

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
modell top szexi Bódi Sylvi fesztivál Hawaii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell megmutatta, hogy kell karácsony előtt pár nappal élvezni a fesztiválhangulatot: szexi topban, a forró homokban.

Bódi Sylvi Hawaiion bulizott egy nagyot, gyönyörű testét pedig alig takarta az a falatnyi top, amit magára kapott. A mély dekoltázs és a forrónaci pedig mindent megmutatott Sylvi tökéletes alakjából.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Nagy Nikoletta szépségkirálynő a negyedik kedvence a Miss Universe verseny közönségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-nagy-nikoletta-magyar-szepsegkiralyno-a-negyedik-a-miss-universe-vilagverseny-kozonsegszavazasan.htmlA magyar versenyző is bekerült a világverseny 5 legszebb hölgye közé a nem hivatalos közönségszavazáson. TV + Sztárok--Jordan Smith, Király Viktor ellenlábasa nyerte a Voice-thttp://www.life.hu/sztarok/20151217-jordan-smith-nyerte-az-amerika-voicet.htmlAz a srác nyerte meg az amerikai The Voice idei évadát, aki egy korábbi párbajadásban majdnem kiejtette Király Viktort - írja az Origo. TV + Sztárok--Stohl András kileste kollégája férfiasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-stohl-andras-a-valotarsak-cimu-sorozatban-kileste-lengyel-tamas-ferfiassagat.htmlA Válótársak című sorozat legújabb része bővelkedett a pikáns jelenetekben. Stohl András például kileste Lengyel Tamás férfiasságát. TV + Sztárok--Rá sem ismerni Labancz Lillára - Teljesen megváltozott a színésznő arcahttp://www.life.hu/sztarok/20151216-labancz-lillara-szinesznore-ra-sem-ismerni-olyan-lett-az-arca-mint-egy-barbie-babanak.htmlAkár egy Barbie baba, úgy fest azon a fotón a színésznő, amit nemrég töltött fel képmegosztó oldalára. TV + Sztárok--Gáspár Laci újabb kihívás előtt állhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-gyoztese-ujabb-kihivas-elott-all-hiszen-dala-bekerult-a-dal-2016.htmlA Sztárban Sztár győztes énekesének Love and Bass című dala bekerül A Dal 2016 elődöntőjébe, a Life.hu Lacit arról faggatta, mit vár az Eurovíziótól. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo"Ez az évem látványos volt" - Serena Williams 2015 sportemberehttp://www.life.hu/sztarok/20151216-serena-williams-a-noi-teniszezok-vilagranglistajat-vezeto-sportolo-az-ev-sportembere.htmlAz amerikai Sports Illustrated magazin hétfőn nyilvánosságra hozta, hogy a női teniszezők világranglistáját vezető Serena Williamset választották a 2015-ös év sportemberévé. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.