Nem Csiszár Jenő vezeti januártól a Magyarország, szeretlek!-et

Forrás: MTVA/Nagy Zoltan -
MTVA műsorvezető Csiszár Jenő Magyarország, szeretlek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új csapatkapitányokkal folytatódik a Magyarország, szeretlek! című műsor a Duna TV-n.

2016-ban megújul a Magyarország, szeretlek! Jakupcsek Gabriellát és Csiszár Jenőt Tatár Csillára és Harsányi Leventére cserélte a csatorna. Ők a héten már részt vesznek a próbafelvételeken és a forgatásokon.

Forrás: MTVA/Nagy Zoltan

A műsorvezető továbbra is Szente Vajk marad.

Váratlan fordulat! Mégsem Novodomszky Éva kapja Jakupcsek műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20160110-diossy-klari-kapja-a-ridikul-cimu-musort.htmlA korábbi hírekkel ellentétben mégsem Novodomszky Éva lesz Jakupcsek Gabriella műsorának, a Ridikülnek új műsorvezetője.TV + Sztárok--Változás lesz a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160110-a-baratok-kozt-cimu-sorozatban-valtozas-varhato-rozgonyi-adam-kreativ-producer-szerint.htmlA népszerű sorozat kreatív producere, Rozgonyi Ádám szerint egy egészen más irányt vehet a Barátok közt. TV + Sztárok--Visszatér Magyarországra Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160109-visszater-magyarorszagra-kiraly-viktor.htmlAz énekes a közösségi oldalain tette közzé a hírt. TV + Sztárok--Cserpes Laura pazar helyen nyaral a családjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-cserpes-laura-enekesno-pazar-helyen-nyaral-a-csaladjaval.htmlAz énekesnő 10 nap szabadságot engedélyezett magának, és legnagyobb örömére most az egész Cserpes família vele tartott. TV + Sztárok--Berki Krisztián akcióhősként pózolt a floridai tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-vilagsztarkent-pozolt-a-floridai-tengerparton.htmlA macsó legutóbbi fotóján, a kommentelők szerint, kiköpött Jason Statham - nos, az tény, hogy a kép bármelyik amerikai celeb fotóalbumába beleillene. TV + Sztárok--Élő adásban káromkodta el magát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160108-vilmos-herceg-elkaromkodta-magat-elo-adasban.htmlNem ezt szoktuk meg a trónörököstől! Ki kellett sípolni Vilmos herceg legutóbb adott interjújának egy részét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.