"Jogtalanul kerül veszélybe minden" - Végrehajtás alatt Szorcsik Vikiék cége

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
büntetés parkolás Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 4550 forint miatt került veszélybe Szorcsik Vikiék családi vállalkozása.

A színésznő édesapját egy parkolási társaság büntette meg, és hiába fizetett, a cégükre végrehajtást kértek. A vendéglátással és közétkeztetéssel is foglalkozó családi vállalkozás így már nem hitelképes, banki kölcsönt nem kaphatnak és pályázni sem tudnak - írja cikkében a Bors.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Édesapámnak a fővárosban volt dolga. Azt sem tudta, hogy olyan környéken áll, ahol fizetnie kellene, így megbüntették, jogosan. A mikuláscsomagban nem volt csekk, így másnap elment a postára, kért egyet, és befizette - mondta a lapnak Szorcsik Viki.

Az újbudai önkormányzat ugyanis csak a befizetett több mint négyezer forintot adná vissza, de a végrehajtás során le­emelt tízezreket nem. A közterület-felügyelet kerületi igazgatója ezt mondta a Borsnak:

"Való igaz, történt befizetés, de nem azon a csekken, amin a pótdíjakat kell" - mondta Fűri István. "Egy rózsaszín csekken fizették be, amin nem szerepelt azonosító és rendszám sem. Hiába érkezett meg a befizetés, nem sikerült azonosítani. Így jogszerűen jártunk el" - magyarázta Fűri, aki szerint Szorcsikék perelhetnek, és ha a bíróság igazat ad nekik, a le­vont összeget és a perköltséget is meg­térítik nekik.

"Ügyeltünk arra, hogy a vál­lalkozásunk tiszta legyen. Most egy parkolási bírság miatt jogtalanul kerül veszélybe minden. A pereskedés évekig tarthat, addig a nyilvántartás szerint rajtunk is ott a bélyeg, ami mindent tönkretehet. Ráadásul a cég elismerte, hogy befizettük a büntetést. Felháborító! - mondta Viki. Úgy tudni, a család ügy­véd­hez fordul.

Tilosban parkolásért büntették meg Szinetár Dóráthttp://www.life.hu/sztarok/20160113-szinetar-dorat-tilosban-parkolasert-buntettek-meg.htmlA színésznő terepjárójára kerékbilincset raktak a közterületesek, mivel rossz helyen parkolt. De nem csak ő járt pórul: a mellette álló 5-6 autóra is rákerült a drága zárszerkezet. TV + Sztárok--"Észre sem vettem, hogy nekimentem" - Stohl András először nyilatkozott balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-stohl-andras-szinesz-eloszor-nyilatkozik-baleseterol-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozatban.htmlA színész barátainak bevallotta, hogy tudja, ő a bűnös felesége pasijának elgázolásban. TV + Sztárok--84 napra börtönbe kerül, mert zaklatta Lana Del Rey-t http://www.life.hu/sztarok/20160112-lana-del-reyt-zaklatta-egy-ferfi-bortonbe-kerul-mar-be-akart-torni-a-sztarhoz.htmlA férfi körülbelül egy hónapon keresztül üzengetett Twitteren, Facebookon, és Snapchaten az énekesnőnek. Végül a sztár háza előtt kapták el a rendőrök. TV + Sztárok--Luxuskörnyezetben dolgozik Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20160112-debreczeni-zita-modell-fotos-luxuskornyezetben-dolgozik-egy-gyonyoru-muteremben.htmlA modell, aki már profi fotóssá képezte magát, egy gyönyörű stúdióban villogtathatja a vakuját. TV + Sztárok--Rajongók, figyelem! Jön a Violetta utolsó évadahttp://www.life.hu/sztarok/20160112-veget-er-a-violetta-uj-szereplokkel-rukkol-elo-a-sorozat-iden-a-hazai-nezok-is-lathatjak.htmlA sorozat befejező, 3. évada január 18-tól új részekkel jön a Disney Csatornán. TV + Sztárok5 dolog, amit nem tudtál David Bowie-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-david-bowie-elhunyt-enekes-3-dolog-amit-nem-tudtal-rola.html18 hónap küzdelem után végül legyőzte rákbetegsége David Bowie-t, aki vasárnap hagyta itt az árnyékvilágot. Íme, 5 olyan tény, amelyet még a legnagyobb rajongói sem tudhattak a legendás énekesről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.