Nagyon megöregedett Danny DeVito

Forrás: Northfoto -
öregedés New York Danny DeVito
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte alig lehetett ráismerni a vígjátéksztárra, akit lányával együtt kaptak lencsevégre New York utcáin.

Danny DeVitót sem kíméli az idő vasfoga. A 71 éves színészt New York utcáin kapták lencsevégre a 32 éves Lucyval, akivel egymásba karolva sétálgattak.

Forrás: Northfoto

A szintén színészként ténykedő Lucy DeVito a háromgyerekes világsztár legidősebb csemetéje, aki Rhea Perlman színésznőtől született. DeVito és Perlman 30 évnyi házasság után váltak el, a színész azonban még utána sem adta fel: szakításuk után azt nyilatkozta, még mindig keményen dolgozik kapcsolatukon.

Hosszú combjaival csábít VV Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-vv-seherezade-megmutatta-hosszu-combjait-a-facebookon.htmlA Való világból ismert Dj mindig megörvendezteti a rajongóit. Ezúttal nem a dekoltázsát, hanem a lábait csodálhatjuk. TV + Sztárok--Pataky Attila dalt írt a műtétjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-pataky-attila-dalt-irt-a-mutet-utani-fajdalomrol.htmlA rocker egy hete esett át egy komoly beavatkozáson, de már sokkal jobban van. A fájdalom megihlette őt, és csodaszép dalt írt a rossz élményeiről. TV + Sztárok--Könnyek között búcsúzott férjétől Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-celine-dion-konnyek-kozott-bucsuzott-el-elhunyt-ferjetol-rene-angeliltol.htmlCsütörtökön rótta le kegyeletét Céline Dion és hozzátartozói a napokban elhunyt René Angélil előtt. A szertartás abban a montreáli templomban volt, ahol annak idején örök hűséget esküdött egymásnak a sztárpár. TV + Sztárok--Sarka Kata kislánya megmondja, amikor hurkásnak látja anyukájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160122-sarka-kata-kislanya-megmondja-amikor-hurkasnak-latja-anyukajat.htmlSarka Kata hajlamos a hízásra, ezért mind a sport, mind a helyes tápálálkozás fontos része az életének. Azért persze neki is vannak olyan időszakai, amikor egy kicsit elengedi magát. TV + Sztárok--Kell szemüveg, vagy sem? Demcsák Zsuzsa kérdése a rajongókhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-demcsak-zsuzsa-uj-kulsovel-szemuveges-lett-a-musorvezeto-kikerte-a-rajongok-velemenyet.htmlA műsorvezető a hivatalos Facebook oldalán tette közzé azt a fotót, ahol szemüvegben látható. Fel is tett gyorsan egy kérdést a követőinek: szerintük jól áll neki a kiegészítő? TV + Sztárok--Gáspár Győző kiakadt: "Csak úgy szerepelhetsz, ha pénzt adsz"http://www.life.hu/sztarok/20160121-gaspar-gyozo-showman-facebook-oldalan-adott-hangot-felhaborodasanak.htmlA showman Facebook oldalán adott hangot felháborodásának: véleménye szerint csak úgy kerülhet valaki a képernyőre, ha fizet érte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.