"Minigyőzi" - Gáspár Győző megmutatta, milyen volt gyermekkorában

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
karácsony fotó Gáspár Győző gyerekkor showman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman gyermekkori fotót posztolt, amin legkedvesebb karácsonyi ajándékával pózolt.

Győző cuki kisbaba volt, aki kerekded, mosolygós fejjel vizsgálgatta a Jézuskától kapott meglepetést. A showman közösségi oldalán mutatta meg a fotót, és szerintünk teljesen felismerhető rajta. A kommentelőknek nagyon tetszett a "minigyőzi" és ömlöttek a dicsérő szavak.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző
Hugh Jackman örül az Oscar-botránynakhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-hugh-jackman-szerint-fontos-az-oscar-gala-korul-kialakult-botrany-nincs-fekete-boru-jelolt.htmlA színész szerint igenis fontos beszélni arról, hogy egyetlen fekete bőrű jelölt sincs a listán. Ez a bojkott talán beindítja a kommunikációt. TV + Sztárok--Kudlik Júlia: „Nem számítottam a kirúgásomra"http://www.life.hu/sztarok/20160128-kudlik-julia-a-kozteve-egykori-musorvezetoje-nem-szamitott-az-elbocsatasara.htmlA televíziós legenda arról vallott, anno hogyan kellett távoznia a köztévétől. TV + SztárokOrigoPoloskáktól kapott súlyos fertőzést a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160128-lagzi-lajcsi-poloskaktol-kapott-sulyos-fertozest-a-bortonben.htmlA 125 nap börtönlét nemcsak a lelkét, testét is megviselte. Galambos Lajos súlyos fertőzést is elkapott az előzetesben. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBódi Sylvi a világ legszebb naplementéjében pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160128-bodi-sylvi-modell-a-vilag-legszebb-naplementejeben-pozolt-madagaszkaron.htmlA modell már többször bejelentkezett Madagaszkár lenyűgöző tájairól, de a most posztolt képe tényleg olyan, mintha festették volna. TV + Sztárok--Dögösen pózol Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20160127-dogos-fotot-tett-kozze-instagram-oldalan-peter-szabo-szilvi.htmlAz énekesnőt eddig kizárólag visszafogottan és bájosan láthattuk, de most egy bevállalósabb képet is közzétett! TV + Sztárok--Kikezdett egy női rabtársa Lagzi Lajcsival http://www.life.hu/sztarok/20160127-galambos-lajos-a-frizbi-cimu-musorban-meselte-el-hogy-kikezdett-vele-egy-rabtarsa.htmlGalambos Lajos 125 napot töltött előzetesben, az ott töltött idő részleteiről pedig hamarosan könyvben is beszámol. A zenészt nagyon megviselték a történtek, ráadásul egy rabtársa is kikezdett vele. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.