Dukai Regina dekoltázsa kikandikált a mikrofon mögül

Forrás: Instagram/Dukai Regina -
mikrofon modell szexi Dukai Regina stúdió dekoltázs éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell stúdióban járt, ahol egy mélyen dekoltált felsővel borzolta a kedélyeket.

Dukai Reginának - amellett, hogy gyönyörű - csodálatos hangja van. A modell ezt időnként meg is mutatja és ezért most stúdióban járt, ahol felénekelt egy dalt. A mikrofon kétség kívül jól áll Reginek, de a szexi felső még jobban, így a fotó láttán ha a hangjában nem is, a dekoltázsában legalább gyönyörködhetünk.

Forrás: Instagram/Dukai Regina

Dukai Reginát jógaórával leptük meg

„Jóga közben tudok teljesen kikapcsolni" – mesélte a modell a jógaóra után a Life.hu-nak.
Bódi Margó 36 évvel ezelőtt hihetetlenül dögös nő volthttp://www.life.hu/sztarok/20160205-bodi-margorol-36-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-bodi-guszti-a-facebookra.htmlFérje, Bódi Guszti büszkélkedett el Facebook-oldalán Margó fiatalkori fotójával. Az énekesnő 36 évvel ezelőtt gyönyörű nő volt. TV + SztárokOrigoKiakadtak a sztárénekesnők a HIV-botrány miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160205-kiakadtak-a-sztarenekesnok-a-hiv-botrany-kapcsan-der-heni-volgyi-zsuzsi-es-szabo-eszter-is.htmlAz egyik bulvárlapban bombaként robbant a hír, miszerint egy ismert magyar énekesnő HIV-fertőzött. Először Dér Heni mondta el az esetről a véleményét, majd sorra posztoltak pályatársai. TV + Sztárok--Meghatóan nyilatkozott elhunyt férjéről Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-celine-dion-enekesno-meghatoan-nyilatkozott-lehunyt-ferjerol-rene-angelilrol.htmlA gyászoló énekesnő könnyek között mesélt férjéről, René Angélilről a Las Vegas-i Caesars Palace's Colosseumban tartott megemlékezésen. TV + Sztárok--Liptai Claudia örökké a végzet asszonya lesz!http://www.life.hu/sztarok/20160205-liptai-claudia-a-gondolj-ram-cimu-magyar-filmben-is-a-vegzet-asszonyat-alakitja.html"Ha megdöglök, akkor sem leszek soha Édith Piaf, bármennyire is odavagyok érte" - mondta a színésznő a Best magazinnak, beletörődve a femme fatale szerepébe. TV + Sztárok--Fördős Zé teljesen új szerepben fog feltűnni az RTL-en?http://www.life.hu/sztarok/20160205-fordos-ze-fogja-vezetni-az-rtl-klub-farm-cimu-valosagshowjat.htmlA Konyhafőnök című műsorból megismert gasztroblogger állítólag új műsort fog kapni a csatornánál. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElviselni az elviselhetetlent: így vettek búcsút elhunyt szeretteiktől a sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160204-igy-vettek-bucsut-elhunyt-szeretteiktol-celine-dion-david-bowie-felesege-es-ozzy-osbourne-lemmy.htmlSzomorúan kezdődött, még nagyobb veszteségekkel folytatódott az idei év néhány hírességnél: először Lemmy Kilmistert veszítette el a világ, őt követte a legendás David Bowie, majd Céline Dion férje, René Angélil maradt alul a rákkal folytatott küzdelmében. Így köszöntek el gyászoló sztárjaink szeretteiktől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.