Lezárták a nyomozást Ganxsta Zolee verekedési ügyében

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Ganxsta Zolee verekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszüntették a nyomozást Ganxsta Zolee-ellen. A határozat szerint  a zenész nem bűnös, mert csak védekezett a rá támadó férfi első ütése után a botrányba fulladt koncerten. 

Ganxsta akkor így nyilatkozott, ám most nem akart megszólalni az ügyben, arra hivatkozott, hogy amíg nem lesz jogerős a felmentése, addig véletlenül sem szeretné befolyásolni a hatóságot - írja a Blikk. A napilap úgy tudja, azért sikerült könnyen lezárni az ügyet, mert nemcsak a Kartell tagjai, de még a sértett kollégái is a zenész pártját fogták, tanúsítva, hogy tényleg csak védekezett a hátulról rá támadó ütésére.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Mivel a nyomozást jogos védelem miatt megszüntető határozat nem jogerős, ellene panasszal élhet a sértett, így még nincs lezárva végérvényesen az ügy" - mondta Ganxsta ügyvédje, Pikali Petra, ám nem valószínű, hogy erre sor kerül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.