Vágó István bocsánatot kért Bajor Imre özvegyétől

Forrás: MTI/Kallos Bea -
Bajor Imre özvegy Vágó István Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas vita robbant ki az alternatív gyógyászat körül a Facebookon, Bajor Imre egykori kezelője, Vargha Zoltán és a műsorvezető között.  

Vágó István álláspontja szerint felül kell vizsgálni az alternatív medicina törvényes szabályozását, sőt, a szükséges korrekciók érdekében javaslattal kell élni az EU felé is, hogy eltűnjenek a kuruzslók és álorvosok. A műsorvezető nézeteit Boldogkői Zsolt molekuláris biológus osztotta meg Facebook oldalán.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Bajor Imre egykori kezelője, Vargha Zoltán felbőszülten reagált a posztra, és egy valóságos kommentháború alakult ki a felek között. Vargha védte igazát és tevékenységét, ám Vágó István ekkor megemlítette Bajor Imre színművészt is, akin a “csodadoktor” nem tudott segíteni. A műsorvezető kommentjében Bajor Imre özvegyét, Ildikó asszonyt is bejelölte, akit nagyon felzaklattak a természetgyógyász szavai.

“Nyilvánvalóan méltatlan a helyzet, nagyon bánom, hogy Ildikót belerángattam ebbe. Nem kellett volna, borzasztóan sajnálom. Természetesen felhívtam és bocsánatot kértem tőle, és bocsánatot ké­rek most is” - nyilatkozta a Borsnak Vágó István, aki hozzátette, hogy azt, amit Varghának mondott, fenntartja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.