fotózás Görög Zita titokzatos feleség titok Colombo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El sem hinnéd, de Görög Zita azt állítja, ő a legendás nyomozó titokzatos asszonykája.

Görög Zita vicces fotóval lepte meg rajongóit, a kép mellett pedig azt állítja ő Colombo felesége, vagy legalábbis azon a fotózáson, amin épp részt vesz, ezt a szerepet találták ki neki. Az eredményre kíváncsiak leszünk, és már tűkön ülünk, milyen nyomozófeleség lesz a modell, aki nemrég tényleg férjhez ment, de egy sokkal helyesebb pasihoz, mint Colombo.

Forrás: Facebook/Görög Zita

"Bréking! Előkerült Colombo felesége! Informátorunk szerint a belvárosban látták Rózsa Erika fotóssal és csapatával" - írta a kép mellé Zita.

Újabb képek láttak napvilágot a Baywatch forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tobb-mitch-buchannon-ra-sem-fert-volna-erre-az-egy-kepre.htmlFilm készül a 90-es évek nagysikerű sorozatából, nemrég pedig újabb forgatásról készült képek láttak napvilágot, ahol a régi Mitch Buchannon, azaz David Hasselhoff, és az új Mitch Buchannon, azaz Dwayne Johnson egymással fotózkodik. TV + Sztárok--Így húsvétoznak a sztárok: van, aki külföldre menekül, de van, aki még böjtöl is!http://www.life.hu/sztarok/20160324-sztarok-vallottak-a-husveti-szokasaikrol.htmlBár akadnak bőven népszokások és hagyományok, minden család másként tartja a kereszténység legnagyobb ünnepét, ami egyben a tavaszvárás és a tavasz eljövetelének ünnepe is. Így telik a húsvét a magyar hírességeknél. TV + Sztárok--Egymást fürdették a Farm lakói - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160324-a-farm-lakoi-nehezen-tudjak-megoldani-a-furdest-egymasnak-segitettek-a-lakok-video.htmlFarm Sanya segített Farm Laurának a fürdésben, majd később már a többiek is segítőkezet kértek egymástól. Farm Attila találmányának köszönhetően pedig a "fürdőkád-probléma" is megoldódott. TV + Sztárok--Börtönre ítélték kiskorú megrontása miatt Adam Johnsonthttp://www.life.hu/sztarok/20160324-bortonbe-kerul-az-angol-valogatott-futballista-adam-johnson.htmlKiskorú megrontása miatt bűnös Adam Johnson, aki maga is beismerte, hogy szexuális viszonya volt egy fiatalkorú lánnyal. TV + SztárokAFPKettőjük között dől el, ki lesz a Farm első kiválasztottjahttp://www.life.hu/sztarok/20160323-farm-dani-es-farm-heni-kozul-lesz-a-farm-elso-kivalasztottja.htmlMég csak a harmadik napnál járunk, de máris lezajlott a Farm első kiválasztása. Kiderült, kik azok, akiknek az elmúlt rövid idő alatt a legtöbb játékossal sikerült megutáltatniuk magukat. TV + SztárokOrigoKét nap után feladta a játékot a Farm várandós szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160323-feladta-a-jatekot-a-farm-varandos-szereploje-tina.htmlNagy reményekkel költözött be, de máris feladta a versenyt és hazaköltözött a Farm állapotos játékosa, Szita-Győri Valentina Hajnalka. Tina bevallotta, nem gondolta át, mi vár rá a játékban és belátta, jobb neki otthon várandósan. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.