Megvan Paul Walker utódja a Halálos iram legújabb részében

film forgatás Paul Walker Scott Eastwood Halálos iram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A széria producerei leigazolták a nyolcadik részhez Scott Eastwoodot, aki a Kurt Russell által játszott szövetségi ügynök beosztottját fogja alakítani. 

Paul Walker halála után sem marad a Halálos irámban-sorozat jóképű, és jó testű színész nélkül. Eastwood nagyon jó barátságot ápolt Paul Walkerrel, három évvel ezelőtt így nyilatkozott az elhunyt színészről: "Közeli barátom volt. Együtt szörvöztünk, együtt utaztunk, a példaképem volt, egy olyan ember, aki nagy hatással volt az életemre fiatalabb koromban. És még mindig. Mintha a bátyám lett volna." - írja az Origo.

Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/Fox 2000 Pictures/Fox 2000 Pictures

A jelenleg forgó Halálos iramban 8-ban visszatér Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez és Kurt Russell is. A film 2017. április 14-én érkezik a mozikba.

Attilát megtámadják a Farmonhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-farm-attilat-az-rtl-klub-farm-musoraban-megtamadjak-az-allatok.htmlA lelkes farmer, túlzásba viszi a tevékenykedést, ennek pedig nem minden jószág örül. TV + Sztárok--Kevin Costner nem öregszikhttp://www.life.hu/sztarok/20160412-kevin-costner-szinesz-nem-oregszik-nagyon-fiatalosan-nez-ki.htmlElképesztően jól tartja magát az immár 61 éves színész. TV + Sztárok--Rá sem lehet ismerni az egykori szexszimbólumra! Így néz most ki Katherine Heiglhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-katherine-heigl-szinesznore-alig-lehet-raismerni.htmlA Grace klinika és a Felkoppintva sztárját a Los Angeles-i repülőtéren kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Kasza Tibi megkapta a magáét Sarka Katától és Jakupcsektől ishttp://www.life.hu/sztarok/20160412-kasza-tibi-megkapta-a-magaet-sarka-katatol-es-jakupcsektol-is.htmlA Hal a tortán sztárjai szuper hangulatban töltötték a ma estét, természetesen a vicces fúrkálódás sem hiányozhatott.TV + SztárokOrigoBotrány a Hal a tortánban! Jakupcsek Gabi jóformán visszaküldte a felszolgált ételthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-lakatos-mark-kovacs-lazar-jakupcsek-gabi-kasza-tibi-sarka-kata-hal-a-trtan.htmlJakupcsek Gabriella nem evett, hogy élvezhesse Lakatos Márk menüjét, Sarka Kata viszont nem is bízott abban, hogy a stylist meg tud csinálni egy, a sajátjától eltérő menüt is. Kovács Lázár pedig, ahogy általában, most is mérsékelten idegesítő volt. TV + Sztárok--Ian Somerhalder: "Még egy évad, és vége a Vámpírnaplóknak!" http://www.life.hu/sztarok/20160411-a-nyolcadik-evad-az-utolso-lesz-vampirnaplok-az-egyik-foszereplo-jelentette-be.htmlA nyolcadik évad egyben az utolsó is lesz - jelentette be az egyik főszereplő a hétvégén. A rajongók már most rettentően csalódottak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.