Rá sem lehet ismerni az egykori szexszimbólumra! Így néz most ki Katherine Heigl

Forrás: Northfoto -
színésznő felismerhetetlen Katherine Heigl Los Angeles repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grace klinika és a Felkoppintva sztárját a Los Angeles-i repülőtéren kapták lencsevégre.

Rég láttuk már ennyire hétköznapi szerelésben Katherine Heiglt, a Grace klinika egykori sztárját. A modellből lett színésznőt, akivel egyre kevesebben akarnak együtt dolgozni kiállhatatlan természete miatt, a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren fényképezték le.

Forrás: Northfoto

Bár napszemüvegével igyekezett megőrizni inkognitóját, mégis bátran mosolygott az őt fotózó lesifotósoknak - annyira tehát mégsem volt ellenére, hogy észre vették. Katherine Heiglnek a 2009-es A csúf igazság című filmje óta nem volt számottevő sikere, és természete miatt a hírek szerint munkát is csak elvétve kap.

Sztárok, akiket messze elkerülnél a munkában

Szeretjük őket a filmvásznon vagy a rendezői székben ülve, de közelebbről megismerve személyiségüket és fura munkastílusukat kiráz majd a hideg néhány celebtől. A Life.hu cikkéért kattints ide!

/0706/Dokto2007619131857

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.