George Clooney és Julia Roberts sosem voltak még ilyen viccesek - Videó!

Origo -
Julia Roberts James Corden George Clooney Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mi sül ki abból, ha Gwen Stefani, George Clooney és Julia Roberts egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba? Mutatjuk!

Ha nem ismernéd James Corden-t, akkor itt az ideje, mivel ő az, aki végre kiszakítja a sztárokat a stúdióból és elautózgat velük a városban, közben pedig remekül elszórakoztatják magukat és a nézőket is. Pont ez a közvetelenebb környezet biztosítja a műsor remek hangulatát,

ami persze egy nagy adag humorral is társul.

Ezért sem véletlen, hogy James műsora olyan komikusokkal verseng, mint például Jimmy Fallon talk showja.

James legutóbb Gwen Stefanit vitte el egy körre, és remekül eldalolásztak, amikor

behuppant mögéjük George Clooney, majd Julia Roberts is.

Az biztos, hogy Clooney és James elvitték a hátukon a műsort, ami mellé azért még elfért egy-egy remek dal, mint például Stefani kisasszony Hollaback girl című nótája, vagy - és ez volt az igazán üdítő - a Queen-től a We are the Champions.

Íme, még pár ok, amiért Victoria Beckham gyűlölte a Spice Girlsthttp://www.life.hu/sztarok/20160506-victoria-beckham-utalta-a-spice-girlst-szerinte-a-mikrofont-is-kikapcsoltak-amikor-enekelt.htmlBár a Spice Girls-nek köszönhetően ismerte meg a világ, Victoria Beckham már nem szívesen emlékszik vissza azokra az évekre. Ha mégis, akkor is inkább csak panaszkodik. TV + Sztárok--Charlize Theron őszintén mesélt a karrierje kezdetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-charlize-theron-oszinten-meselt-a-karrierje-kezdeterol-es-uj-filmjerol-is.htmlCharlize Theron, modellből lett színésznő. Ráadásul saját elmondása szerint akkoriban nem is létezett ennél rosszabb kombináció. Erről és új filmjéről is őszintén mesélt, ráadásul nem másnak, mint James Francónak. TV + Sztárok--A People magazin legszebb nője Serena Williams lett - Szét is retusálták a címlaponhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-a-people-magazin-legszebb-noje-serena-williams-lett-ennek-oromere-szetphotoshoppoltak-a-cimlapon.htmlA neves People magazin Serena Williamst választotta a legszebb nőnek, aztán egy agyonmanipulált képpel ki is rakták a címlapra. Innen és onnan is lefaragtak róla egy, két, vagy több kilót, és az eredmény elég természetellenesre sikerült. A rajongók pedig kiakadtak. TV + SztárokAFPKiss Tibi: "Voltam nincstelen hajléktalan is!"http://www.life.hu/sztarok/20160429-kiss-tibi-elmeselte-hogy-hogyan-valtozott-meg-az-elete-miota-csaladapa-lett.htmlHuszonöt éves a Quimby, ez a tény pedig akarva-akaratlanul nosztalgiázásra csábít, ahogy történt ez a zenekar frontemberével is. Kiss Tibi a Best magazinnak mesélt az utóbbi negyed évszázad mélységeiről és magasságairól. TV + Sztárok--Mickey Rourke cipő nélkül szaladgált Hollywoodban - Lehet, hogy megőrült?http://www.life.hu/sztarok/20160428-mickey-rourke-hollywood-egykori-szivtiproja-cipo-nelkul-szaladgalt-los-angeles-utcain.htmlRég láttuk már Hollywood egykori szívtipróját, ráadásul így még talán sohasem: Mickey Rourke nemrég cipő nélkül, csak egy zokniban szaladgált Los Angeles utcáin. TV + Sztárok--Elizabeth Olsen mellei majdnem kiugrottak az estélyibőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160428-elizabeth-olsen-megmutatta-a-melleit-a-bosszuallok-bemutatojan.htmlMivel Elizabeth Olsen jelenleg az Amerika kapitány: Polgárháború című filmet promózza, így kedden Londonba utazott, ahol elegáns és letisztult stílusa mellett óriási melleit is megmutatta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.