Madonna lánya fotósokat inzultál - Üdítős palackkal támadt

lesifotós Lourdes Madonna Lourdes Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Na jó, az igazság, hogy valószínűleg csak megvédte magát a lesifotósok folyton kíváncsi szeme elől.

Lourdest New York egyik utcáján sétálgatva kapta el pár fotós. Védekezésképp pedig a lány egy ötletes technikát választott: üdítőjével locsolta le a paparazzikat.

Forrás: NORTHFOTO

Madonna körül az utóbbi időben egyébként egyre több botrány robbant ki, úgyhogy valamilyen szinten érthető a fokozott érdeklődés a család iránt.

Forrás: NORTHFOTO

Tudnunk kell a titkát: a 46 éves Gwen Stefani minimum 20 évet letagadhathttp://www.life.hu/sztarok/20160513-gwen-stefani-smink-nelkuli-szelfijen-20-evvel-fiatalabbnak-latszik.htmlEgyszerűen nincs rá magyarázat. Időutazás? Elképesztően tehetséges plasztikai sebészek? Jó gének? Vagy csak káprázat az egész? Miért? Hogyan? Mi a titka Gwen Stefani fiatalságának? Tudni akarjuk és mi is kérünk belőle, most azonnal. TV + Sztárok--Nyög, zihál, visít - Matthew McConaughey így élvezihttp://www.life.hu/sztarok/20160514-matthew-mcconaughey-furcsa-hangokat-ad-a-filmjeiben.html...a filmforgatásokat! Íme, majd' négy percbe tömörítve a szexi Oscar-díjas színész vicces hangeffektjei. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio falkában vadászik a csajokra - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160513-leonardo-di-caprio-a-haverjaival-csajokat-bamult-new-yorkban.htmlHasvillantás, bandázás és stírölés. Leonardo DiCaprio lesifotósok áltdozatává vált - a mi legnagyobb örömünkre. Lássuk, miként vonult New York utcáin. TV + Sztárok--Madonna egyre lejjebb csúszik - Részeg bohócként triciklicett a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20160312-madonna-melbourni-koncertjen-reszeg-bohocnak-oltozott.htmlAhogy arról a Life.hu már korábban beszámolt, Madonna mostanában koncertjein botrányosabbnál botrányosabb állapotban áll színpadra. Legutóbb például bohócnak öltözött. Nem volt szép látvány. TV + SztárokAFPUber-sofőrnek állt Pityinger Péter, alias Kicsi Dopehttp://www.life.hu/sztarok/20160209-pityinger-peter-alias-kicsi-dope-dopman-occse-uber-sofor.htmlSzokásos uberezésnek indult, egy viccesen szürreális élmény lett belőle. A kiérkező autó volánja mögött nem más ült, mint Dopeman kisöccse, a szinténrapper és jazzgitáros Pityinger Péter. TV + Sztárok--Gáspár Evelin lecsapatta luxusjárgányáthttp://www.life.hu/sztarok/20160131-gaspar-evelin-automosoba-vitte-kocsijat.htmlHa már Merci, csillogjon! Valószínűleg ezt gondolhatta Gáspár Evelin is, mikor a minap jól megcsutakolta arany színű luxusautóját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.