Hűha! Cristiano Ronaldo a magyar válogatott mezében sétálgatott: fotó!

fotó Cristiano Ronaldo focista vicces Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar-portugál meccs után persze azonnal beindult a mémgyár, és számtalan vicces fénykép készült. Így esett, hogy a világhírű focista magyar mezben drukkolt. 

A Facebookon rohamosan terjed az a fotó, melyen Cristiano Ronaldo a magyar válogatott 7-es számú mezét viseli. A képre több mint 11 ezren reagáltak, és 4583-an meg is osztották. Hiába azonban a nagy érdeklődés, a kép hamisnak bizonyult: csak egy poénról van szó, ugyanis az eredeti képen a portugál játékos csíkos pólót visel. Ide kattintva meg is nézheted! A kép így is elég viccesen fest, ha nevetni akarsz, semmiképp ne hagyd ki!

Forrás: Facebook/DANEV
Emlékszem, Sopronban: így vonultak be a sztárok a VOLT fesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20160629-igy-vonultak-be-a-sztarok-a-volt-fesztivalra-akos-lola-wellhello-der-heni.htmlAz ország központja erre a pár napra áthelyeződik, most Budapest helyett Sopronban lesz a legnagyobb pörgés, és ott lesznek fellelhetők a legnagyobb sztárok is. TV + SztárokOrigoCooky mindenkit becsapott?http://www.life.hu/sztarok/20160629-cooky-allitolag-nem-a-teves-karrierje-miatt-bucsuzott-a-music-fmtol-a-radio1hez-keszul.htmlFelröppent a hír, hogy Cooky nem csak azért távozott a Music Fm csapatától, mert ezentúl kizárólag a tévézésre szeretne koncentrálni, hanem állítólag egy másik rádióhoz készül a műsorvezető. TV + SztárokOrigoEzt nézd! A 81 éves Sophia Loren még mindig a férfiak álmahttp://www.life.hu/sztarok/20160628-siman-felesegul-vennenk-a-81-eves-sophia-lorent.htmlA 81 éves színésznő remek formában van, pedig a kora még hollywoodi mércével is igen sok. Az alábbi képet elnézve pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy Sophia Loren külseje a huszonévesek többségét simán übereli. TV + Sztárok--Így fejezték ki hálájukat a magyar válogatott tagjai: megható fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160628-kiraly-gabor-meghato-foto-a-magyar-valogatott-tobb-tagjatol-igy-koszontek-meg-a-tamogatast.html"Szép volt fiúk" - hangzott több ezer ember szájából ez a mondat tegnap, a magyar válogatott hivatalos buliján. A srácok persze nagyon meghatódtak a tömeg láttán. TV + SztárokOrigoGaál Noémi merész húzása - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160627-uj-frizurat-vagatott-maganak-gaal-noemi.htmlNem hiszünk a szemünknek! A TV2 dögös időjósa megszabadult régi, vörös frizurájától és szőke hajkoronára váltott. Szerintetek jól áll neki? TV + Sztárok--Botrányba fulladt Király L. Norbert koncertjehttp://www.life.hu/sztarok/20160627-botranyba-fulladt-kiraly-l-norbert-koncertje.htmlEgy egri zenei fesztiválon lépett fel volna, de hangosítás híján a koncert elmaradt. Azt mondja, leginkább a rajongókat sajnálja, akik hiába vártak a bulira. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.