Rajongók, figyelem! Eltűnik a képernyőről a Jóban Rosszban

Forrás: EVA/Eva -
Jóban Rosszban csatorna rajongók műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 29-től kizárólag a SuperTV2-n lesz látható a Jóban Rosszban. A rajongók a jövőben csak itt nézhetik kedvenc sorozatukat. 

"Nem várt fordulattal költözik át a Jóban Rosszban a SuperTV2-re. Liptai Claudia gyermekvállalása kisebb fejtörést okozott a forgatókönyvíróknak. Hogy végül mi lesz Alexa sorsa, azt már kizárólag a SuperTV2-n láthatják a nézők. Hamarosan új, fiatal karakterek is színt visznek a Csillagvirág Klinika mindennapjaiba. De nemcsak a hétköznap esték, hanem a hétvége is tartogat meglepetést" - közölte a TV2.

Forrás: EVA/Eva

Augusztus 29-től hétköznap esténként 20.20-tól lesz képernyőn a sorozat, és minden este 21 órától egy film követi. A Jóban Rosszban a TV2 egyik zászlóshajója, 2005-ben kezdte el forgatni az Interaktív Kft. a csatorna megbízásából. A történet egy Budapest-környéki fiktív kisvárosban, Csillagkúton játszódik, és leginkább az ottani magánkórház, a Csillagvirág Klinika dolgozóinak és betegeinek, valamint a velük kapcsolatba kerülő egyéb szereplőknek az életét követi nyomon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.