Külföldön folytatja tévés karrierjét Hajdú Péter?

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata TV2 külföld Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 állítólag nem tart többé igényt Hajdú Péterre sem gyártóként, sem műsorvezetőként. A Showtime szinte biztosan nem folytatódik, az Aktív gyártására is csak év végéig van szerződése a showmannek, aki meglehet, hogy ezután külföldön próbálkozik tovább a tévézéssel.

Hullámvölgybe került Hajdú Péter élete, mind szakmailag, mind a magánéletben. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a TV2-nél nem nagyon terem már neki babér, hiszen a Showtime nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Gyártóként sem tevékenykedhet sokáig a csatornánál, ha igazak a híresztelések.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Hajdú Péter is elismerte, nem ez élete legjobb időszaka, ő viszont meglehetősen előrelátó volt, és már júniusban megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a jövőben is legyen munkája. Akkor egy frissen alapított brit céget vett be tulajdonosnak legrégebbi vállalkozásába, a Frizbi Entertainment Kft.-be – írja a Bors.

A külföldi vállalathoz kapcsolódó hölgy, Leinart Valentina társügyvezető lett. Az Ukrajnában élő 54 éves nő szinte a beszállással egy időben alapította a cégét egy Londonhoz közeli székhelyen. A lap természetesen megkereste Hajdú Pétert is az üggyel kapcsolatban. "Rendszeresen kapok, ahogyan mások is, üzleti ajánlatokat a tévés piacon. Eddig visszautasítottam mindet, de most találtam egy angol partnert, akivel külföldi műsorgyártást tervezünk. Vannak már műsorötletek, de erről még korai lenne beszélni" – mondta el Hajdú Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.