Visszatér a képernyőre a szexi műsorvezető

Forrás: Sunhillmédia -
műsorvezető tévé FEM3 Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatér a képernyőre Mádai Vivien, aki a FEM3 Café egyik arca lesz.

Viven elmondta a Blikknek, hogy szeptember 12-én kezd Berki Krisztiánnal párban. Szerencsére nagyon jó összhangban vannak, jól tudja kezelni a showman csipkelődéseit. Vivien nagyon örül, hogy megtalálta ez a lehetőség, mert ez olyan munka, ami mellett elég idő marad kisfiára, Zénóra is.

Mádai Vivien és kisfia Forrás: Sunhillmédia
Hoppá! Óriási fordulat a Star Academybenhttp://www.life.hu/sztarok/20160903-oriasi-fordulat-a-star-academyben.htmlFeladja? Összeomlott a Star Academy versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160903-osszeomlott-a-star-academy-versenyzoje-sirva-fakadt-szucs-randy.htmlIstenes Bence könnyesre röhögte magát élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-istenes-bence-konnyes-rohogte-magat-a-valo-vilag-powered-by-big-brother-cimu-musoraban-vv-viki.htmlSzent ég! Csupa vér Bruce Willis lányának arcahttp://www.life.hu/sztarok/20160902-bruce-willis-lanyanak-arca-verben-uszik-egy-szerep-kedveert-csufitottak-el-a-maszkmesterek.htmlHoppá! Egy másik pasiért szakított Jennifer Lopez?http://www.life.hu/sztarok/20160902-jennifer-lopez-szakitott-kedvesevel-harmadik-fel-allhat-a-hatterben-kollegaja-ray-liotta.htmlSebestyén Balázs újból beszólt, ezúttal Demcsák Zsuzsának http://www.life.hu/sztarok/20160902-sebestyen-balazs-es-demcsak-zsuzsa-ujabb-szoparbaj-a-ket-sztar-kozott.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.