Ibizán lazulgat a kigyúrt testű Ricky Martin és új pasija

Forrás: Instagram/rickymartin -
Ricky Martin nyaralás Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutál kockahasat és kigyúrt testet villantott Ibizán Ricky Martin. 

A világsztár új pasijával, Jwan Yoseffel élvezi az ibizai napsütést. A párt a spanyol sztárral, Esther-rel kapták lencsevégre egy luxushajón, ahol együtt lazulgattak és élvezték a jó időt. A róluk készült képeket itt megnézheted.

Forrás: Instagram/rickymartin

Ricky a kurd felmenőkkel is büszkélkedő svéd kedvesével áprilisban jelent meg előszö együtt a vörös szőnyegen. A sztárkorábban évekig volt együtt Carlos González-szel, a 2014-es szakításuk óta is együtt nevelik gyermekeiket.

Daniel Craig újra James Bond lesz? Milliókkal akarják lekenyerezi a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-daniel-craig-szineszt-fel-akarjak-kerni-ismet-james-bond-szerepere.htmlMegdöbbentően magas gázsit ajánlottak a világsztárnak, ha hajlandó még 2 részt elvállalni. TV + SztárokOrigoNézz be a Kicsi Óriások első adásának kulisszái mögé!http://www.life.hu/sztarok/20160906-nezz-be-a-kicsi-oriasok-elso-adasanak-kulisszai-moge.htmlSzombat este indult el az RTL Klub vadonatúj gyermektehetség-kutató műsora, a Kicsi Óriások, ennek örömére pedig bekukkanthattunk a kulisszák mögé. Nézzétek csak! TV + SztárokOrigoCuki: így búcsúzkodik Rubint Réka és Zizmi http://www.life.hu/sztarok/20160906-rubint-reka-ovodaba-vitte-zalant-vege-a-nyari-szunetnek.htmlEgyszer sajnos minden nyáriszünetnek vége szakad, és eljön a pillanat, amikor a nagyobbaknak be kell ülni az iskolapadba, a kisebbeknek pedig az óvodába, Zizmikének az utóbbi volt a sorsa. TV + SztárokOrigoFeszültség a sztárvillában: nem bírják egymást a párok!http://www.life.hu/sztarok/20160906-kiraly-petit-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjat-kiutaltak-a-nyero-parosbol-kabat-peti-baratnoje.htmlA kiszavazás során mindenkinek egyértelművé vált, hogy van két nemkívánatos személy az RTL Klub celebreality-jében, a Nyerő párosban. Az Éjjel-nappal Budapest sztárját és annak szerelmét próbálták kitenni, de nem sikerült: ezután csak fokozódott a feszültség. TV + SztárokOrigoSokk: évtizedek óta eltűnt nő csontvázát találta meg a padlásánhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-nemetorszagban-40-eve-eltunt-no-csontvazat-talaltak-meg-egy-padlason.html40 éve senki sem járt a birtokon lévő pajta padlásán, ezúttal is csak azért ment fel a 33 éves német férfi, mert felújítást tervezett. Eközben bukkant a női csontvázra. TV + SztárokMTI/Illyés TiborÚjra együtt van Kendall Jenner és a világsztár? Úgy tűnik, igen!http://www.life.hu/sztarok/20160906-ujra-egyutt-van-kendall-jenner-es-harry-styles-zenesz.htmlNem sokáig bírta egymás nélkül Kendall Jenner és a One Direction énekese. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.