Új tévécsatorna érkezik Magyarországra

műsorok Magyarország tévécsatorna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
RTL Spike néven új, izgalmas szórakoztató csatornát indít a Viacom, az RTL Magyarországgal együttműködésben. A vadonatúj tévéadón egyedi tartalmak és saját gyártású műsorok is láthatók lesznek.

Az új tévéadón unikális, hazánkban még nem látott nemzetközi sorozatok és a helyi piacra gyártott, hazai fejlesztésű tartalmak egyaránt láthatók lesznek. A csatorna programstruktúrájának kialakítását és a műsorok beszerzését a tulajdonos Viacom látja el, míg az RTL Magyarország a márkaépítési és műsorgyártási tapasztalatait, illetve a csatorna kereskedelmi értékesítését adja a projekthez.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

"Az elmúlt években már több, a saját műfajában világszerte vezető tévécsatornát honosítottunk meg, mint a Comedy Central, a Paramount Channel, a Nickelodeon vagy az MTV. A fiatal felnőtteknek szóló Spike az Egyesült Államokban már az egyik legsikeresebb kábelcsatorna, de Európában még az elején tart a bevezetése.

Örülünk, hogy Magyarország is az elsők között lehet, ahol látható lesz ez a hiánypótló szórakoztató csatorna.

Az RTL-lel való újszerű együttműködés komoly segítséget biztosít számunkra ahhoz, hogy az új csatorna minél hamarabb megtalálja a méltó helyét a nézők körében" - mondta el Bartosz Witak, a Viacom International Media Networks közép-kelet-európai és izraeli alelnök-ügyvezető igazgatója az új csatorna bejelentése kapcsán.

VV Zsolti: " Ha ügyes vagy szájjal is megcsinálhatod!" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160919-vv-zsolti-ovszerhasznalatra-tanitja-tinilanyat-es-vv-vivit.htmlA Való Világ 8. szériájáról bátran elmondhatjuk, hogy bővelkedik az abszurdabbnál abszurdabb helyzetekben. Ez a mostani is pontosan egy ilyen... TV + Sztárok--Hoppá! Úton van a Való Világ első kisbabája? http://www.life.hu/sztarok/20160919-valo-vilag-vv-zseraldin-esemeny-utani-tablettat-kert-itt-a-baba-a-villaban.htmlIlyen még sosem történt a Való Világ-házban! A jelek szerint nagyon jól sikerült a buli a villában. TV + Sztárok--Hűha! Merész dologra vállalkozott Kulcsár Edina!http://www.life.hu/sztarok/20160918-meresz-dologra-vallalkozott-kulcsar-edina-flyboardozott.htmlA szépségkirálynő nem riad vissza az extrém sportoktól, sőt! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBereczki számít rá, hogy Liptainál élő adásban indul meg a szüléshttp://www.life.hu/sztarok/20160918-a-sztarban-sztar-zsurije-egymast-csipkedi-az-elo-adasban-mi-tortent-veluk.htmlA mai Sztárban sztár még el sem kezdőtött, a zsűri máris egymás torkának ugrott. TV + SztárokOrigo"Apukám nézi a Való Világot" – jelentette ki Dina, miközben egy szál csöcsben lovagolta Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20160917-valo-vilag-8-vv-dina-elarulta-miert-nem-enged-lorinak.htmlÚgy tűnik, VV Dinának random időközönként beugrik, hogy ez bizony egy valóságshow, ahol kamerák figyelik minden mozdulatát, és hogy amit bent művel, azt otthon szülei pironkodva figyelik. TV + SztárokOrigoSarah Jessica Parker dicshimnuszt zengett Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160917-sarah-jessica-parker-szineszno-odakat-zengett-kim-kardashianrol.htmlA színészek és komolyabb sztárok világában Kim Kardashiant inkább lenézni szokás, ám Sarah Jessica Parker ehelyett kész dicshimnuszt zengett a realitysztárról.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.