Bereczki számít rá, hogy Liptainál élő adásban indul meg a szülés

Forrás: facebook/Liptai Claudia hivatalos oldala -
Bereczki Zoltán Hajós András TV2 Sztárban sztár Liptai Claudia Majka
A mai Sztárban sztár még el sem kezdőtött, a zsűri máris egymás torkának ugrott.

El sem kezdődött a ma esti Sztárban sztár,

máris egymást szedték ízekre a sztárzsűri tagjai.

Claudia kezdte a szemrehányást, aki megjegyezte, hogy Hajóson kívül senki sem segíti őt a műsor alatt. Bereczki és Majka is anélkül mennek ki a stúdióból, hogy lesegítenék őt a lépcsőn. A rapper ezt kikérte magának, ugyanis elmondta, hogy múlt héten bizony ő volt az, aki segítő kezet nyújtott a pocakos sztármaminak.

Sztárban sztár zsűri Forrás: facebook/Liptai Claudia hivatalos oldala

Természetesen Bereczki sem maradhattott ki a szórásból, Majka ugyanis a MÜPA-ban lépett fel Zoránnal tegnap este, és elmondta, hogy bár Zoli az előző Sztárban Sztár szériák egyikében jól hozta Zorán karakterét, mégis az a különbség köztük, hogy

Zorán jófej, Bereczkivel ellentétben.

Liptai Claudia hiába terhes, őt sem kímélték a csipkelődő kollégák,

Bereczki például alig várja, hogy egyszer élő adásban induljon meg valakinél a szülés,

úgyhogy ő bizony azért szorít, hogy Claudia ebben is történelmet írjon. Állítása szerint Claunak nincs mitől félnie, ő ugyanis mivel bent volt Zorka lánya születésénél a szülőszobán, így szakszerű ellátást tudna nyújtani.

Mi lesz ennek a vége, ha ilyen éles volt a kezdés? Remegve várjuk a folytatást!

Óriásira nőtt a várandós Liptai Claudia pocakja - Friss fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160918-liptai-claudia-nehany-het-mulva-varja-kisbabajat-addig-pedig-a-sztarban-sztarban-zsurizik.htmlHamarosan elkezdődik a Sztárban sztár második élő adása. Ahogy a játékosok, úgy a zsűri is készen áll a kezdésre. Liptai Claudia fotójától most is tátva maradt a szánk. TV + SztárokOrigoKovács Patrícia szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160918-kovacs-patricia-szexi-dekoltazsaval-hoditotta-meg-kozossegi-oldalat.htmlKovács Patrícia színésznő Horvátországban piheni ki az év eddigi fárasztó pillanatait, és egy olyan képpel örvendeztetett meg minket, amit csak ritkán látunk tőle. TV + SztárokOrigoLáttad már Clint Eastwood észveszejtően szexi fiát?- ettől a pasitól tátva marad a szádhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-clint-eastwood-fia-legalabb-annyira-dogos-mint-egykor-edesapja-scott-eastwood-szinten-szinesz.htmlClint Eastwood a '60-'70-es évek szívtiprója volt, legendás tekintete pedig örökre beivódott a női szívekbe. Úgy tűnik, fia is ennek a címnek a várományosa. TV + Sztárok--Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata a végéhez közeledikhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-angelina-jolie-es-brad-pitt-eltavolodtak-egymastol.htmlAlig két éve házasodott össze Angelina Jolie és Brad Pitt, a szerelmük máris zátonyra futott. Közel 10 év együttélés és 6 gyerek mellett úgy tűnik a sztárpár kapcsolata a végéhez közeleik. TV + Sztárok--Zsédának férje bókjai a legszebbekhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-zseda-imad-enni-viszont-sokat-edz-a-ferje-csinosnak-talalja-es-neki-ez-a-legfontosabb.htmlA gyönyörű énekesnő, Zséda élete az állandó pörgés és a családi nyugalom kettőséről szól. Szerencsésnek tartja magát, hiszen férje mindenben támogatja őt, így a család és a karrier remekül megférnek egymás mellett. TV + Sztárok--Hálószobatitkokat árultak el a sztárvilla lakóihttp://www.life.hu/sztarok/20160915-a-nyero-paros-sztarjai-haloszoba-titkaikat-arultak-el.htmlA Nyerő Páros sztárjai intim alvási titkokat árultak el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.