Álmodozni jó: Kim Kardashian jogot akar tanulni

Forrás: Instagram/kim kardashian -
jogász kim kardashian jog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem, ez nem vicc, ez halálosan komoly: a celebnő azt nyilatkozta, ő bizony pár év múlva jogot szeretne tanulni. 

Kim Kardashian visszavágyik az iskolapadba. A híresség a Wonderland magazinnak elmondta, ha a dolgok kicsit lelassulnak, és lesz ideje, akkor bizony nagyon, de nagyon szívesen tanulna jogot, hogy idősebb korában legyen mit csinálnia. Mondjuk volt már ilyen a világtörténelemben: itthon is szívesen tévednek jogi pályára a hírességek...

Forrás: Instagram/kim kardashian

No persze ehhez előbb Kimnek még tanulnia kellene, hiszen csak érettségije van, amit egy római-katolikus lányiskolában szerzett Los Angelesben. Kint pedig az érettségi után még bizony tanulni kell, hogy egyáltalán jelentkezhessen jogot tanulni.

A sztár apja is jogász volt: Robert Kardashian 2003-ban halt meg, és annak idején a San Diego Egyetemen szerzett jogi diplomát. A celebcsaládban egyébként az egyetlen diplomás a 37 éves Kourtney Kardashian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.