Stohl András: "Félek a haláltól"

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
halál színész Stohl András család baleset
A sztár lassan ötven éves lesz, így górcső alá vette az elmúlt éveket. András kritikus időszaknak tartja a változókort, és már most fél a haláltól. Úgy véli, ilyenkor az ember sok mindent átgondol. 

A színész a Story Magazinnak elárulta, hogy 24 órából 18-at biztosan dolgozik, és noha úgy véli, számára a munka olyan, mint másnak a drog, az ital vagy a cigaretta, rettentően hiányzik neki a családja.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Februárban leszek ötven, ezt hívják változókornak, a férfiaknál különösen kritikus időszak, és már most félek a haláltól. Ilyenkor az ember sok mindent átgondol, mi történt vele, és mi vár még rá. Csodálatos családom van, sajnos velük vagyok a legkevesebbet, a munkám elrabol tőlük. A nap 24 órájából 18-at biztosan dolgozom.

A munka nekem olyan, mint másnak a drog, az ital vagy a cigaretta.

Szerencsére Ancsika, a párom soha nem tesz szemrehányást, hogy miért nem jöttem időben haza, hol és kivel voltam." - nyilatkozta a színész, aki hozzátette, megbánta a korábbi évben történteket. "Ahogy sokan, én is elbliccelhettem volna például az ittas vezetést, a balesetemet, de nem akartam. A vétkeimért bűnhődnöm kell."

Stohl András lánya hatalmas döntést hozott

Nagy fába vágta a fejszéjét Stohl András lánya, Luca. A színész természetesen félti a lányát, de elfogadja a döntését.
Tolvai Reni: "Nem vagyunk féltékeny típusok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-tolvai-reni-es-kedvese-nem-csinalnak-problemat-a-feltekenysegbol-kallay-saunders-andras.htmlA népszerű magyar énekesnő már hat éve boldog párkapcsolatban él kedvesével, Kállay-Saunders Andrással. A pár évekkel ezelőtt, a 2010-es Megasztár alatt ismerte meg egymást. Az elmúlt években egyszer sem fordult még elő, hogy szüneteltették volna a kapcsolatukat, ezért sokan álompárként tekintenek rájuk. Reni szerint ez nem véletlen, hiszen köztük nyoma sincs a féltékenységnek és a szakmai rivalizálásnak. TV + SztárokOrigoKavarás, féltékenység, és szerelem: íme, a legnagyobb celebkapcsolatokhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-celebkapcsolatok-a-magyar-sztarvilagbol-ime-a-legnagyobb-kavarasok.htmlKi, kivel, mikor, hogyan – így is lehetne jellemezni a következő összeállítást, amelyben a sztárvilág leghosszabb és legrövidebb kapcsolatait is megtalálod. TV + SztárokOrigoMi történt? Feje tetejére állt Hosszú Katinka és Shane életehttp://www.life.hu/sztarok/20160921-hosszu-katinka-uszono-kozossegi-oldalara-posztolt-egy-kepet-shane-tusuppal.htmlNa jó, talán nem az életük, de legutóbbi közös fotójuk biztosan. Az úszónő a közösségi oldalára posztolt. TV + Sztárok--Lányok, szomorú hírünk van! Ryan Gosling elvette Eva Mendesthttp://www.life.hu/sztarok/20160921-ryan-gosling-es-eva-mendes-osszehazasodtak-most-derult-feny-a-lagzira.htmlBár most mindenki Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról cikkezik, egy világhírű álompár esküvője mellett nem mehetünk el szó nélkül. TV + SztárokAFPA bíróság döntött! Megvan ki a felelős Whitney Houston lányának haláláérthttp://www.life.hu/sztarok/20160921-megvan-ki-a-felelos-bobbi-kristina-brown-halalaert.htmlWhitney Houstont lánya is követte a halálba 2015. július 26-án. Bobbi Kristina Brown-ra kísértetiesen hasonló körülmények között találtak rá, mint korábban legendás édesanyjára.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs kőkeményen beszólt Győzikénekhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-sebestyen-balazs-kokemenyen-beszolt-gyozikenek-a-belevalo-vilagrol-is-beszelt.htmlSebestyén Balázs nem fogta vissza magát, amikor reggeli rádiós műsorában szóba került Gáspár Győző. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.