Életbevágó kérdés: most akkor nagy vagy kicsi Soma kukija?

Forrás: Facebook/VV Soma -
pénisz méret VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legaktuálisabb kérdés a villában, hogy vajon Soma pénisze nagy, vagy kicsi. Sajnos azt a lányt, aki erről biztosan tudna nyilatkozni, már nem tudják megkérdezni. Evelin ugyanis már kiesett a játékból, a sok mocskos éjszaka ellenére.

18-19 centi: ezt állítja Soma a saját méreteiről, de ezt nagyon kevesek hajlandóak elhinni neki. Zsolti szó szerint azzal vádolta meg a fiút, hogy hazudik. Sajnos az egyetlen ember, aki biztosat tudott volna mondani a fiú péniszéről, az kiesett. Evelinnel rengeteg forró éjszakájuk volt együtt, de a lányt még ez sem tudta benntartani. Így aztán kénytelenek a villalakók elhinni, amit Soma mond, bár Zsoltinak volt egy jobb ötlete.

VV Soma méreteiről vitatkoznak a villában Forrás: Facebook/VV Soma

A fiút nem hagyta nyugodni, hogy Soma összevissza hazudik a méreteiről, ezért egy meghökkentő javaslattal állt elő. "Mérjük össze" - vetette fel a villalakó, de Soma nem nagyon hajlott az ötletre. Vivi persze egyből felajánlotta, hogy megnézi mindkét fiú férfiasságát, de ezt sem valósították meg, így aztán maradt az egymásra ígérgetés.

Zséda törődik az alakjával, de sosem sanyargatja magát http://www.life.hu/sztarok/20161109-zseda-a-ferjeben-talalta-meg-az-igazit-maganeleterol-vallott-a-csodaszep-enekesno.htmlA magyar könnyűzene meghatározó előadója négy év után új stúdióalbummal rukkolt elő. A csodaszép énekesnő ezúttal a szerelemre helyezte a hangsúlyt, ami elmondása szerint mindig is fontos dolog volt az életében. Karrierjéről és magánéletéről beszélgettünk a többszörös Artisjus-, Fonogram- és EMeRTon-díjas Zsédával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEgy férfi Kate Middleton életében, akiről szinte semmit nem tudunkhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-james-middleton-mindig-testverei-arnyekaban-elt.htmlKate Middleton közeli kapcsolatban áll egy férfival, akiről eddig alig lehetett hallani. TV + Sztárok--Mindenki Trump fián nevet: állva elaludt apja beszéde közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-donald-trump-fian-nevet-mindenki-barron-trump-elaludt-apja-beszede-kozben.htmlMindenki nagy meglepetésére Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást. Győzelmi beszédét sokan ujjongva, sokan pedig elkeseredve hallgatták, a fia azonban ellopta a show-t papájától: rengetegen felfigyeltek rá, hogy majd' elalszik a színpadon - állva. TV + Sztárok--Rajongói ostrom várta az X-faktor versenyzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161111-gorbunov-dmitrijt-elleptek-a-csajok.htmlTini lányok hemzsegtek a tehetséges Gorbunov Dmitrij körül. TV + Sztárok--Megható: David Beckham közös fotóval gyászolja nagymamájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161111-david-beckham-halott-nagymamajara-emlekezett.htmlSzívszorító fotót tett közzé David Beckham, a rajongói pedig azonnal megvigasztalták a sztárt. Az egykori focista elhunyt nagymamájára emlékezett, aki 3 évvel ezelőtt távozott az élők sorából. "Minden egyes nap hiányzik" - írta a közös képhez. TV + SztárokAFPHarry herceg lehet Rihanna következő áldozata?http://www.life.hu/sztarok/20161110-harry-herceg-es-rihanna-nemsokara-talalkozni-fognak.htmlBár most Harry herceg új kedveséről szólnak a hírek, hamarosan újabb nő léphet be Vilmos öccsének életébe: Rihanna, a popsztár! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.