Justin Bieber, az élet császára: 6 bombázót rendelt a világsztár

Justin Bieber sztárok koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber aztán tud élni: a kanadai sztár nemrég Prágában koncertezett, ahol érthető módon nem akarta egyedül tölteni az estéjét. 

A világsztár épp Prágában turnézott a hétvégén, és esze ágában sem volt egyedül töltenie a koncert utáni estét. Hogy kieressze a gőz,

csinos lányokat invitált a szállodai lakosztályába.

Az énekes a közösségi média felületein kereste partnereit, a hirdetésben, melyet egy helyi modellügynökség intézett, azt írták, 8 lányra lenne szüség, akik este Justinnal buliznának a belvárosi Hemingway Bárban. "8 csinos lány kellene egy vacsorához Justin Bieberrel Prágában, fizetés nincs. Ha érdekel, írj mihamarabb. A kiválasztott lányok meg fogják tudni, mikor és hova kell menniük. Egy órán belül meg kell jelenni, a rendes viselkedés és az angol tudás fontos lenne."

Justin Bieber két lánnyal töltötte az éjszakát Forrás: AFP/Robyn Beck

Végül az idő rövidsége miatt 6 lányt sikerült összehozni, akik közül végül kettőt hívott fel magához az énekes. Ám még mielőtt bárki rosszra gondolna, a lányok elárulták, semmi olyasmi nem történt, amire az emberek gondolnak. Csak beszélgettek a sztárral, aki egy barátjának akart kedveskedni a lánytársasággal.

Alá keleltt írniuk egy titoktartási nyilatkozatot, de azt a lányok elmondták, nem escortok, és mindenki, aki ezen fantáziál, rosszra gondol...

A cseh média azonban arról írt, a világsztár és az egyik bombázó biztosan együtt aludtak, a lányok azonban tagadják a dolgot. Mindenesetre Justinnak remek estéje lehetett!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.