Élő adásban kérte meg szerelme kezét Molnár Zsolt, a TV2 sztárja

Forrás: Fem3 -
TV2 lánykérés Drágám, add az életed! élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban kérte meg szerelme kezét a Drágám, add az életed! abszolút győztese. Megyeri Csilla és Molnár Zsolt az egyik reggeli beszélgetős műsor vendégei voltak, a romantikus férfi a műsor alatt, térden állva hozakodott elő a nagy kérdéssel.

Molnár Zsolt azt már bizonyította, hogy mire képes, hiszen a Drágám, add az életed! adásai alatt rengeteg feladatot kellett teljesítenie. Szerelmével ők lettek a verseny abszolút győztesei, ennek apropóján invitálták őket egy beszélgetésre egy reggeli műsorba. Azt azonban senki nem sejtette, pontosabban szerelme biztosan nem, hogy mire készül a romantikus férfi.

Elő adásban kérte meg szerelme kezét Molnár Zsolt, a TV2 sztárja Forrás: Fem3

Zsolt mindent eltervezett előre: eleinte a vetélkedőben nyújtott teljesítményeikről beszélgettek a két műsorvezetővel, akik később ráterelték a szót a pár jövőbeli terveire. Zsolt ekkor fogott bele mondandójába, amin szerelme nagyon meghatódott.

"Igazából azért is jöttünk most el a műsorba, mert egy meglepetést szeretnék neked, amit a műsor során elmulasztottam"

– kezdte a férfi, akinek párja alig akarta elhinni, hogy tényleg ez történik. "Most én adjam az életem?" – kérdezte találóan, kissé elcsukló hangon Csilla. Szerelme ekkor térdelt le a száz szál rózsával. "Szeretném, ha hozzám jönnél feleségül" – mondta a férfi, amire természetsen Csilla nem is tudott, és nem is akart nemet mondani.

Sztárok, akik évekig keményen drogoztak http://www.life.hu/sztarok/20161121-vilagsztarok-akik-sokszor-nyultak-a-droghoz-lady-gaga-es-lindsay-lohan.htmlCsillogás és pénz? Ezek a sztárok úgy gondolták, hogy ezekkel az eszközökkel bármit megengedhetnek maguknak, még a nyilvános drogozástól sem riadtak vissza. Kokain, heroin, LSD, marihuána – nézzük, ki mivel "nyugtatta" magát. TV + SztárokAFPBrian Johnson, az AC/DC frontembere visszatérhet, mi lesz Axl Rose zenésszel?http://www.life.hu/sztarok/20161121-brian-johnson-az-ac-dc-frontembere-visszaterhet-mi-lesz-axl-rose-zenesszel.htmlÚgy tűnik, nem sokáig tart már Axl Rose pályafutása az AC/DC-ben: Brian Johnson ugyanis hamarabb visszatérhet, mint gondolnánk. TV + Sztárok--Szinte az összes Spice Girls lánnyal lefeküdt Robbie Williamshttp://www.life.hu/sztarok/20161121-szinte-az-osszes-spice-girls-lannyal-lefekudt-robbie-williams-mel-b-azonban-nincs-koztuk.htmlNemrég arról szóltak a hírek, hogy annak idején Robbie Williams bizony az összes fűszeres lánnyal kavart, most azonban kiderült, ez mégsem teljesen igaz. TV + Sztárok--Tess Holiday nem akadt ki azon, hogy bálnaként ábrázolták http://www.life.hu/sztarok/20161121-tess-holiday-plus-size-modell-nem-akadt-ki-azon-hogy-balnakent-abrazoltak.htmlTess Holiday nem az a fajta nő, akit könnyen meg lehet bántani egy-egy megjegyzéssel. A plus size modellt a legutóbbi gonoszkodás sem keserítette el, sőt! TV + SztárokOrigoEmlékszel még Utasi Árpira, a Csillag születik győztesére? Így él most!http://www.life.hu/sztarok/20161121-igy-el-most-a-csillag-szuletik-egykori-gyoztese-utasi-arpi.html2007-ben Utasi Árpi volt a mesemondó kisfiú, aki megnyerte az első Csillag születiket. Azóta eltelt jópár év, Árpi pedig már 23 éves! TV + Sztárok--Katalin és Vilmos eljegyzési fotósa kulisszatitkokat árult elhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-igy-keszul-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-hires-eljegyzesi-kepe.htmlAmikor Katalin és Vilmos eljegyezték egymást első dolguk volt hivatalos fotókat készíteni szerelmük nagy pillanatáról. Egyetlen egy fotó volt, ami meghódította a világot, ennek a képnek az elkészültéről vallott fényképészük, Mario Testino. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.